Две жени на 78-годишна възраст с COVID-19 починаха в Русе

...
Две жени на 78-годишна възраст с COVID-19 починаха в Русе
Коментари Харесай

Две жени на 78-годишна възраст с COVID-19 починаха в Русе, едната е от дом Възраждане

Две жени на 78-годишна възраст с COVID-19 починаха в Русе през последното денонощие, съобщиха от Областния оперативен щаб за борба с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11255
Едната от тях е от дома за възрастни хора " Възраждане ", където на 23 юли тази година бе обявено огнище на заразата. Страдала е и от сърдечна недостатъчност, хипертония и диабет и е била хоспитализирана в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания " Д-р Димитър Граматиков " в Русе. Въпреки усилията на медиците, е изгубила битката с болестта. Другата починала също е имала придружаващи заболявания. Тя е била приета в Университетската болница " Медика ".

Община Русе търси доброволци за работа в Дома за възрастни хора " Възраждане "

Общо четири станаха смъртните случаи в дом " Възраждане " на заразени с коронавирус. Освен 78-годишната жена починаха още трима обитатели - мъж на 80 години и две жени - на 86- и на 89-годишна възраст. Диагностицираните с COVID-19 от обявяването на огнището до момента са 92-ма. Последният случай е на 48-годишна жена, която работи като социален асистент в социалното заведение.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11255  Полша разгласи рекордни нови 809 случая на ковид Полша разгласи рекордни нови 809 случая на ковид  5241 нови инфектирани с ковид в Русия 5241 нови инфектирани с ковид в Русия  Изчислиха загубите на австралийската стопанска система Изчислиха загубите на австралийската стопанска система
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР