Дарителска кампания в цялата област Русе стартира ГЕРБ. В нея

...
Дарителска кампания в цялата област Русе стартира ГЕРБ. В нея
Коментари Харесай

ГЕРБ с мащабна дарителска кампания в Русе

Дарителска кампания в цялата област Русе стартира ГЕРБ. В нея се включват народни представители, кметове на общини, кметове на кметства, общински съветници, членове и симпатизанти на партията. Това съобщиха от пресцентъра на Партията.

Общинските съветници от групата на ГЕРБ в ОбС - Русе в края на миналата седмица направиха дарение на УМБАЛ " Канев ". Председателят на групата на ГЕРБ в местния парламент Бедрос Пехливанян също направи лично дарение на УМБАЛ „ Медика “ за закупуване на бързи тестове.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4379
Депутатът от ГЕРБ Павел Христов дари компютри на варненски ученици

По време на онлайн заседание, провело се снощи, общинските съветници решиха ежемесечно до края на извънредното положение да даряват част от заплатите си.

Предстои да бъдат окомплектовани хранителни пакети от първа необходимост, които да се раздадат на нуждаещи се семейства в малките населени места. Към инициативата с лични средства се включват и всички кметове на ГЕРБ от малките населени места в община Русе.

Кметът на Бяла Димитър Славов също направи дарение на болницата в град Бяла – МБАЛ " Юлия Вревска ". Предстои и други кметове в областта да направят лични дарения.

Народните представители от ГЕРБ ще превеждат половината от месечните си възнаграждания по специално разкрита сметка на ПП ГЕРБ отново за периода на извънредното положение. Събраната сума ще бъде използвана за подпомагане на различни мерки за органичаване на разпространението на вируса и за намаляване на социално-икономическите щети вследствие на кризата.

ГЕРБ – Дупница дари средства на Общинската болница в града

„ В тази извънредна ситуация, в която се намираме, трябват и непопулярни мерки, за да се справим с настоящата криза. Днес всички минаваме през тежко изпитание. Единствената причина сега да огласим дарителската си кампания е да насърчим и други да го направят, ако имат възможност. Благодаря на всички, които се включват и в кампанията на Министерство на здравеопазването в подкрепа на българските медици, работещи в условията на пандемията от COVID-19 ", заяви областният координатор на ГЕРБ-Русе Пламен Нунев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4379  Топъл обяд получиха през днешния ден и пенсионерите от Банкя Топъл обяд получиха през днешния ден и пенсионерите от Банкя  950 души в Силистренско ще получат от БЧК самостоятелни пакети хранителни артикули 950 души в Силистренско ще получат от БЧК самостоятелни пакети хранителни артикули  Почина актрисата и активистка Шърли Дъглас Почина актрисата и активистка Шърли Дъглас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР