ДНК експертиза била необходима за идентифицирането на единия от загиналите

...
ДНК експертиза била необходима за идентифицирането на единия от загиналите
Коментари Харесай

Голяма трагедия! Разкриват по четка за зъби самоличността на наш гурбетчия, загинал в Германия

ДНК експертиза била необходима за идентифицирането на единия от загиналите наши гурбетчии при тежката катастрофа в Германия. „ Криминалистите са взели от дома му четката за зъби, като пояснили, че са необходими проби за сравнения с клетъчния материал, взет от загиналия “, разкриха запознати с разследването на зверската катастрофа в Северен Рейн - Вестфалия, при която загинаха двама гурбетчии от България, съобщава 24rodopi.com.
Припомняме, че трагедията на пътя недалеч от град Юлих се разигра в утрото на 13 ноември.
Зверският сблъсък е между лек автомобил и камион, разкриха тогава близки на загиналите на място 2-ма български граждани – 24-годишният водач на автомобила О. Д. (на малката снимка) и пътуващият на предната седалка до него 45-годишен мъж. Ранен бил водачът на камиона, 54-годишен германски гражданин.
" Загиналите са гурбетчии. От Големанци и от Хасково са. Майката на водача е от Момчилградско. Двамата са загинали на място. От удара пламнал камионът, но шофьорът успял да излезе от кабината. Спешните екипи са пристигнали късно и само констатирали смъртта на двамата ", поясниха още близките на опечалените семейства.
Очаква се до края на тази седмица от Германия в България да бъдат транспортирани телата на загиналите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР