Гърция удължава локдауна с още една седмица, до 14 декември,

...
Гърция удължава локдауна с още една седмица, до 14 декември,
Коментари Харесай

Гърция удължи локдауна до 14 декември

Гърция удължава локдауна с още една седмица, до 14 декември, съобщи говорителят на правителството Стелиос Пецас, цитиран от " Катимерини ", предаде БНТ.

По изключение от 7 декември ще бъде разрешено функционирането на търговски обекти за сезонни коледни стоки, както и продажбата на тези артикули в супермаркетите.

Подробностите за работното време и начина на работа на тези магазини ще бъдат съобщени утре, петък, от компетентния отговорник по търговията и защитата на потребителите Панайотис Стамбулидис, както Министерството на развитието съобщи по-рано.

Пецас отбеляза, че постепенното отваряне на икономиката се отдалечава във времето, като се вземат предвид епидемиологичните данни за разпространението на коронавируса в страната.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16158  Нови ограничения против COVID-19 в Турция: Засягат ли туристите? Нови ограничения против COVID-19 в Турция: Засягат ли туристите?  Всички тествани ваксини за COVID-19 не са дали рискови странични резултати Всички тествани ваксини за COVID-19 не са дали рискови странични резултати  Проф. Чорбанов: Ваксините не са кисело мляко Проф. Чорбанов: Ваксините не са кисело мляко
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР