Главната дирекция на гражданската авиация на Турция въведе ограничения за

...
Главната дирекция на гражданската авиация на Турция въведе ограничения за
Коментари Харесай

Турция въвежда ограничения за ръчния багаж при самолетни полети в страната

Главната дирекция на гражданската авиация на Турция въведе ограничения за превоз на ръчен багаж при полети в страната, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11363
В салона на самолета се допускат само дамски чанти, чанти за документи и калъфи за лаптопи, чанти с детски принадлежности, сувенири, закупени в търговските зони на летищата, дипломатически куфарчета и раници и сакове, които по размер са съпоставими с дамска чанта.

Нови 1193 случая на COVID-19 в Турция

Ограниченията са въведени, за да могат пътниците в самолета да поддържат необходимата социална дистанция по време на качване и слизане и да не се налага кабинният персонал да се докосва до багажа.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11363  Солени санкции за заведения в Гърция, които работят след среднощ Солени санкции за заведения в Гърция, които работят след среднощ  Доналд Тръмп е развалил връзките си с водача на Китай Доналд Тръмп е развалил връзките си с водача на Китай  СЗО за съветската СЗО за съветската " Спутник В ": Одобряването на ваксина минава през строги процедури
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР