Всичко, което предложихме като мерки на комисиите в събота и

...
Всичко, което предложихме като мерки на комисиите в събота и
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Всички мерки са за доброто на хората

Всичко, което предложихме като мерки на комисиите в събота и неделя, сме поели отговорност да бъде изпълнено. Не само мерките и заплащането на осигуровките от страна на държавата, но и всички средства от Българската банка за развитие към бизнеса. Така че аз не разбирам защо колегите от БСП не ни приемат аргументите. В днешната ситуация не бива да има опозиционност. Това коментира в студиото на Тази сутрин по bTV народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4287
Тя отново напомни, че глобата за разходка в парка е намалена от 5000 на 300 лева, а при повторно нарушение санкцията ще е 1000 лева.

Държавата поема осигуровките по схемата 60/40. Намаляват и глобите за " разходка в парка "

,,Хората вече отдавна са наясно с това какви са ползите от носенето на маска. Просто няма други мерки, които да действат адекватно в тази криза. Хората трябва да разберат, че всички мерки, които предприемаме, са за да опазят здравето и живота им``, подчерта Атанасова.

В заключение тя обяви, че колежките ѝ от ГЕРБ Даниела Дариткова и Даниела Малешкова, които дадоха положителни проби за COVID-19, се намират в добро здравословно състояние.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4287  В Германия за четвърти ден понижават новите случаи на COVID-19 В Германия за четвърти ден понижават новите случаи на COVID-19  Ципов безапелационен: Ако има несъгласие от Румен Радев, този път то няма да се поддържа Ципов безапелационен: Ако има несъгласие от Румен Радев, този път то няма да се поддържа  Плевнелиев: Българска социалистическа партия и Радев са отговорни, че няма да получим пари от Европейски Съюз Плевнелиев: Българска социалистическа партия и Радев са отговорни, че няма да получим пари от Европейски Съюз
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР