Ветеранка от Втората световна война (ВСВ) е била изписана от

...
Ветеранка от Втората световна война (ВСВ) е била изписана от
Коментари Харесай

Ветеранка от ВСВ оздравя от коронавирус

Ветеранка от Втората световна война (ВСВ) е била изписана от московска болница след като е била излекувана от коронавирус, написа газета.ру.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8199
Жената, чиято възраст е била над 101 години, е била излекувана без да се налага интензивна терапия. Пациентката е имала хронични заболявания, характерни за човек на 60-годишна възраст. " Заради това тя бързо се е възстановила ", са казали лекарите.

Медията съобщи, че в здравно заведение в руската столица днес е била излекувана още една столетница с коронавирус. " Ставало е дума за жена на 101 години ", е посочила още газета.ру.

Полякиня на 103-години пребори с лекота коронавируса

" Премиерът на страната Михаил Мишустин се е върнал на работа ", допълни медията. " Министър-председателят в Москва е дал положителна проба за коронавирус на 30 април и хоспитализиран. До днес неговите функции са били изпълнявани вицепремиера Андрей Белоусов ", припомни изданието.

Русия е съобщила днес за 9263 новозаразени с коронавируса за последните 24 часа, с което общият им брой е станал 299 941, предаде ТАСС, цитирайки националния оперативен щаб.

Намаляват новите заразени в Русия

Четвърти ден поред ръстът е бил под 10 000. Починалите за деня са били 115 и техният общ брой е достигнал до 2837.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8199  Норвегия заяви за 8257 заболели от COVID-19, Финландия - за 6399 Норвегия заяви за 8257 заболели от COVID-19, Финландия - за 6399  Румъния записва нови 155 случая на COVID-19 Румъния записва нови 155 случая на COVID-19  Доц. Кунчев: Нямаме терзания за здравето на децата

Доц. Кунчев: Нямаме терзания за здравето на децата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР