В САЩ изтече информация, според която американският президент Доналд Тръмп

...
В САЩ изтече информация, според която американският президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Доналд Тръмп през януари: Задава се вирус от Китай, но не толкова смъртоносен

В САЩ изтече информация, според която американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския още в края на януари е намекнал за наближаването на новия коронавирус от Китай.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7129
По време на свое изказване в Белия дом от 23 януари Тръмп е заявил, че е ``на път да се появи нов вирус от Китай, който ще обхване целия свят, но няма да бъде толкова смъртоносен``.

Източникът на информацията, пожелал анонимност и цитиран от ``Блумбърг``, сподели, че държавният глава след това е направил и второ изказване във връзка с COVID-19 точно пет дни по-късно – на 28 януари. Тогава му е бил представен доклад, в който е било упоменато, че вирусът вече е напуснал границите на Китай, но всички жертви са на китайски граждани. Тогава на Тръмп е било казано също, че властите в Пекин умишлено крият ``ключова информация`` за вируса.

Тръмп: Близо 100 000 американци може да умрат от COVID-19

Източникът посочи, че това са били единствените два пъти, в които американският президент е бил информиран за развитието на COVID-19.

Все още не е ясно естеството на прикритата ``ключова информация от Китай``.

Заради изтеклите данни в САЩ отново бе повдигнат въпросът до каква степен администрацията на президента и самият Тръмп са знаели за мащабите на епидемията, която се е задавала.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7129  Втори ден в Словения без нови случаи на ковид Втори ден в Словения без нови случаи на ковид  Индийците се редят на опашки за алкохол Индийците се редят на опашки за алкохол  МБАЛ-Шумен търси медици МБАЛ-Шумен търси медици
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР