В Информационната система за надзор на заболяванията от коронавирусна инфекция

...
В Информационната система за надзор на заболяванията от коронавирусна инфекция
Коментари Харесай

Регистриран е нов случай на доказан с COVID-19 в област Ловеч

В Информационната система за надзор на заболяванията от коронавирусна инфекция днес е регистриран потвърден случай на COVID-19 за област Ловеч, съобщават от областната администрация. Касае се за 38-годишна жена от Троян, хоспитализирана в УМБАЛ " Царица Йоанна-ИСУЛ " в София.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8559
При епидемиологичното проучване на този етап е установено, че жената е била приета на 11 май за лечение на основното си заболяване в Клиника по гастроентерология и е изследвана поради контакт с доказан положителен медицински персонал в болничното заведение. От лечебното заведение и РЗИ - София, не е постъпвала информация до ловешката здравна инспекция за контактни лица на потвърден случай в лечебното заведение. Изминали са повече от 14 дни от последния контакт в семейството.

Добрите новини продължават: 10 нови случая на COVID-19 у нас, 18 са излекувани

Епидемиологичното проучване продължава и последващите противоепидемични мерки ще бъдат предприети след изписването й от болницата, допълват от администрацията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8559  В Хасково са взети едвам две проби за ковид В Хасково са взети едвам две проби за ковид  Отменят карантината в разградското село Ясеновец Отменят карантината в разградското село Ясеновец  Над 46 000 души са умряли в Обединеното кралство от COVID-19 Над 46 000 души са умряли в Обединеното кралство от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР