България мина Италия по най-много починали от COVID-19 за ден.

...
България мина Италия по най-много починали от COVID-19 за ден.
Коментари Харесай

И това се случи: Задминахме Италия по най-много починали от COVID-19 за ден

България мина Италия по най-много починали от COVID-19 за ден. През последните 24 часа у нас 106 човека загубиха битката с коронавируса.

Най-черният ден в Италия е бил на 27 март, когато са починали 15,24 души на 1 000 000 население. Днес починалите в България за 1 ден са 15,30 души. Това сравнение направи в профила си във Фейсбук математикът и експерт по управление на кризи Петър Велков.



Още през май месец доказахме с много данни защо Мангъров дори статистически не беше прав. А структурно, концептуално и научно ни най-малко, пише той.

Той призовава за незабавен локдаун и спазване на мярката за носене на маски.

Експертът посочва, че починалите медици вече са 33-ма, а педагозите - 18. Той напомня, че основните статистически показатели за епидемията у нас растат експоненциално, разпространението във всички области на страната вече е дифузно, а огромен брой от хората не спазват мерките.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14716  Заразени с ковид в Шуменско се лекуват към този момент и в лечебни заведения в други области на страната Заразени с ковид в Шуменско се лекуват към този момент и в лечебни заведения в други области на страната  Коронавирусът погуби основния палестински договарящ с Израел Коронавирусът погуби основния палестински договарящ с Израел  Таксиметрови водачи в Плевен желаят понижаване на патентния налог поради коронакризата Таксиметрови водачи в Плевен желаят понижаване на патентния налог поради коронакризата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР