Броят на смъртните случаи от новия коронавирус в САЩ вече

...
Броят на смъртните случаи от новия коронавирус в САЩ вече
Коментари Харесай

САЩ задминаха Китай по брой на смъртните случаи от COVID-19

Броят на смъртните случаи от новия коронавирус в САЩ вече доближава 3400 и надхвърли този в Китай, предаде Ройтерс, като цитира свое преброяване.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3461
Така Съединените щати вече са на трето място в света по починали от вируса след Италия и Испания. Броят на смъртните случаи в САЩ е достигнал днес 3393, сочи преброяването на Ройтерс, информира БТА.

837 жертви на COVID-19 в Италия за последните 24 часа

По данни на института " Джон Хопкинс ", цитиран от ТАСС, починалите в страната дори вече са над 3400. САЩ са на първо място в света по регистрирани заразени - 175 067. От тях 3415 са починали, а 5995 са оздравели, съобщи специализираният институт.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3461  Сърбия с стратегия от стопански ограничения на стойност 5,1 милиарда евро Сърбия с стратегия от стопански ограничения на стойност 5,1 милиарда евро  Вдигнаха карантината в Банско Вдигнаха карантината в Банско  Джамбазки за възбраните: Всяко невъздържание има противоположен резултат Джамбазки за възбраните: Всяко невъздържание има противоположен резултат
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР