Броят на смъртните случаи от коронавирус в домове за възрастни

...
Броят на смъртните случаи от коронавирус в домове за възрастни
Коментари Харесай

САЩ: Над 50 000 починали от коронавирус в домове за възрастни

Броят на смъртните случаи от коронавирус в домове за възрастни в САЩ надхвърли 50 000, съобщава " Уолстрийт джърнъл ", цитиран от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9386
Според вестника в домове за стари хора в САЩ са регистрирани над 250 000 заразени с коронавирус - както сред обитателите, така и сред персонала. Броят на смъртните случаи е достигнал 50 919. Ако тези данни се съпоставят с общия брой на смъртните случаи от коронавирус в САЩ, който е около 116 000, това означава, че над 40 процента от жертвите на заразата са регистрирани в домове и центрове за дългосрочна помощ за стари хора, посочва изданието.

Потвърдените случаи на коронавирус по света са вече над 8 милиона

Според " Уолстрийт джърнъл " реалният брой на смъртните случаи в центровете за дългосрочна помощ вероятно е по-висок, тъй като данните може да се получават със закъснение, а също така има разлики в предоставяната информация в отделните щати.

По данни на университета " Джонс Хопкинс " в САЩ са регистрирани над 2,11 милиона инфекции с коронавирус и над 116 000 смъртни случая.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9386  В Гърция са доказани 15 нови случая на ковид през последните 24 часа В Гърция са доказани 15 нови случая на ковид през последните 24 часа  Пекин опроверга информация, че болестта от COVID-19 в града тръгнала от вносна сьомга Пекин опроверга информация, че болестта от COVID-19 в града тръгнала от вносна сьомга  Децата са станали раздразнителни и тревожни в изолацията Децата са станали раздразнителни и тревожни в изолацията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР