Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Индия надхвърли 8,9

...
Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Индия надхвърли 8,9
Коментари Харесай

Броят на случаите на коронавирус в Индия надхвърли 8,9 милиона

Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Индия надхвърли 8,9 милиона, предаде Ройтерс, като се позова на властите.

Министерството на здравеопазването съобщи днес за регистрирани над 38 600 нови заразени през последното денонощие. Индия, с население от около 1,4 милиарда души, е на второ място в света по този показател след Съединените щати, предава БТА.

Броят на новите заразени обаче намаля от пика през септември, въпреки опасенията на властите, че няколкото големи фестивала през последните седмици може да предизвикат нова вълна на епидемията.

474 човека са починали за изминалите 24 часа в Индия от усложнения, предизвикани от коронавируса.



С това общият брой на смъртните случаи в страната достигна 130 993. Индия е на трето място в мрачната статистика след САЩ и Бразилия.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15226  Трогателен апел от Коронавирус лекарите във Велинград: Безотговорно е да се презапасяване, без суматоха Трогателен апел от Коронавирус лекарите във Велинград: Безотговорно е да се презапасяване, без суматоха  Математик прати на психолог хората, които желаят да се отворят напълно учебните заведения

Математик прати на психолог хората, които желаят да се отворят напълно учебните заведения  Цветозар Томов за COVID-19: Имахме шанса да се оправим добре, само че го пропиляхме Цветозар Томов за COVID-19: Имахме шанса да се оправим добре, само че го пропиляхме
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР