Броят на заразените с новия коронавирус в Полша нарасна през

...
Броят на заразените с новия коронавирус в Полша нарасна през
Коментари Харесай

Полша регистрира 726 новозаразени с коронавирус за денонощие

Броят на заразените с новия коронавирус в Полша нарасна през последното денонощие със 726, което е максимум от началото на епидемията в страната. Това сочат разпространени днес данни на здравното министерство във Варшава, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11223
Напоследък инфекцията се разпространява бързо в Полша с по 500-600 нови случая дневно.

Полша регистрира рекордно увеличение на случаите на заразяване с коронавирус

До момента в страната са регистрирани 49 515 носители на Ковид-19, 1774 са починали, а 35 642 са оздравели.

Полските медици са извършили досега около 2,3 милиона теста за коронавируса. С оглед растящата заболеваемост властите ще върнат в някои региони задължителното носене на маски и редица антивирусни ограничения, заяви днес на пресконференция здравният министър Лукаш Шумовски.

" Трябва да излезем от атмосферата на безгрижие. Ако не искаме коронавирусът да плъзне из цяла Полша, трябва да спазваме санитарния режим и да носим маски на обществени места ", посочи той, цитира БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11223  Без пиячка в Ботсвана Без пиячка в Ботсвана  Мелбърн от през днешния ден е под цялостна шестдневна карантина Мелбърн от през днешния ден е под цялостна шестдневна карантина  Рекордно огромен брой нови случай на инфектирани с ковид в Германия от три месеца Рекордно огромен брой нови случай на инфектирани с ковид в Германия от три месеца
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР