Британският певец и композитор Елтън Джон няма да може да

Британският певец и композитор Елтън Джон няма да може да ...

Елтън Джон отложи за догодина 24 концерта, планирани за лятото в САЩ.


Британският певец и композитор Елтън Джон няма да може да проведе 24 концерта в САЩ това лято заради пандемията от Ковид-19, съобщи ТАСС, като цитира публикация в официалния акаунт на звездата в "Туитър".

"Елтън Джон дълбоко съжалява за това, че е принуден да отложи оставащите концерти от турнето Farewell Yellow Brick Road в Северна Америка, които трябва да се състоят от 22 май до 8 юли 2020 година", се посочва в съобщението.

Творецът и организаторите взели това решение заради риска от разпространение на коронавируса при масови мероприятия и заради сложната епидемична ситуация в САЩ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6140

Елтън Джон: Оцелях по чудо, трябваше да се науча отново да ходя

Концертите на Джон, който е на 73 години, са пренасочени за 2021 година и се очаква скоро да бъдат обявени и точни дати. Закупените билети ще могат да се презаверят.

По-рано Елтън Джон отложи и други 19 концерта в САЩ и Канада, които трябваше да се състоят от 26 март до 2 май тази година.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 6140 Ген. Мутафчийски напомни: COVID-19 не е обикновен вирус. Чуди се защо хората се съмняват Ген. Мутафчийски напомни: COVID-19 не е обикновен вирус. Чуди се защо хората се съмняват Испанското правителство се извини на децата, затворени вкъщи Испанското правителство се извини на децата, затворени вкъщи Най-големият брат на сенатор Елизабет Уорън e починал от коронавирус Най-големият брат на сенатор Елизабет Уорън e починал от коронавирус
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg