Британският певец и композитор Елтън Джон няма да може да

...
Британският певец и композитор Елтън Джон няма да може да
Коментари Харесай

Елтън Джон отложи за догодина 24 концерта, планирани за лятото в САЩ

Британският певец и композитор Елтън Джон няма да може да проведе 24 концерта в САЩ това лято заради пандемията от Ковид-19, съобщи ТАСС, като цитира публикация в официалния акаунт на звездата в " Туитър ".

" Елтън Джон дълбоко съжалява за това, че е принуден да отложи оставащите концерти от турнето Farewell Yellow Brick Road в Северна Америка, които трябва да се състоят от 22 май до 8 юли 2020 година ", се посочва в съобщението.

Творецът и организаторите взели това решение заради риска от разпространение на коронавируса при масови мероприятия и заради сложната епидемична ситуация в САЩ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6140
Елтън Джон: Оцелях по чудо, трябваше да се науча отново да ходя

Концертите на Джон, който е на 73 години, са пренасочени за 2021 година и се очаква скоро да бъдат обявени и точни дати. Закупените билети ще могат да се презаверят.

По-рано Елтън Джон отложи и други 19 концерта в САЩ и Канада, които трябваше да се състоят от 26 март до 2 май тази година.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6140  Ген. Мутафчийски подсети: COVID-19 не е елементарен вирус. Чуди се за какво хората се съмняват Ген. Мутафчийски подсети: COVID-19 не е елементарен вирус. Чуди се за какво хората се съмняват  Испанското държавно управление се извини на децата, затворени у дома Испанското държавно управление се извини на децата, затворени у дома  Най-големият брат на сенатор Елизабет Уорън e умрял от ковид Най-големият брат на сенатор Елизабет Уорън e умрял от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР