Британска компания съобщи, че създаденото от нея лекарство SNG001 намалява

...
Британска компания съобщи, че създаденото от нея лекарство SNG001 намалява
Коментари Харесай

Ново лекарство намалява значително риска от развитие на тежка форма на COVID-19

Британска компания съобщи, че създаденото от нея лекарство SNG001 намалява с до 79 на сто риска от развитие на тежка форма на COVID-19, съобщи БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10606
Фармацевтичната компания " Синерджън " обяви предварителни резултати от клинични изпитания на препарата, който се инхалира в дробовете и в който активното вещество е интерферон бета. Този цитокин участва пряко в защитата на организма от новия коронавирус.

Изпитанията на лекарство срещу COVID-19 в Япония са неуспешни

Изследването е направено от специалисти от университета в Саутхемптън върху 101 пациенти. То установило, че 79 на сто от пациентите, приемали препарата, са увеличили шансовете си да преболедуват по-леко в сравнение с пациентите, вземали плацебо. Освен това при пациентите, третирани с лекарството SNG001, вероятността да се възстановят без ограничения в дейността си и без следи от вируса в организма е два пъти по-висока, отколкото при болните, вземали плацебо. Трима от пациентите, третирани с плацебо, са починали, докато нито един от пациентите, приели SNG001, не е починал.

Резултатите от изследването все още не са преминали независима оценка.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10606  Израелските медицински сестри оповестиха стачка в разгара на пандемияга Израелските медицински сестри оповестиха стачка в разгара на пандемияга  В Сливенска област понижават случаите на ковид В Сливенска област понижават случаите на ковид  За СОVID-19 Съединени американски щати избират да слушат лекар Фаучи, а не Тръмп За СОVID-19 Съединени американски щати избират да слушат лекар Фаучи, а не Тръмп
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР