Близо една четвърт от 623-те членове на екипажа на пусналия

...
Близо една четвърт от 623-те членове на екипажа на пусналия
Коментари Харесай

Близо 150 заразени с новия коронавирус на борда на Коста Атлантика

Близо една четвърт от 623-те членове на екипажа на пусналия котва в Япония италиански туристически кораб " Коста Атлантика " са дали положителни проби за новия коронавирус, съобщи представител на японските власти, цитиран от БТА и Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6297
На борда на кораба няма пътници. Той пристигна през януари в пристанищния град Нагасаки за ремонт.

Преди около седмица местните власти бяха известени от туроператора " Коста " за възможна зараза след членовете на екипажа, които впоследствие бяха тествани до един.

Общият брой заразени е 148 души, като националността и възрастта им засега не се посочват. Знае се само, че с изключение на един преводач, никой от тях не е японец.

Някои от членовете на екипажа са изолирани в кабини, но много други трябва да извършват дейности по поддръжка на кораба. До момента само един от тях е приет в болница.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6297  Броят на умрелите за един ден от COVID-19 в Италия е най-нисък от 17 март Броят на умрелите за един ден от COVID-19 в Италия е най-нисък от 17 март  Жена на 46 година е новият случай на ковид в Смолян Жена на 46 година е новият случай на ковид в Смолян  Някои американски щати започнаха да разхлабват ограничаващите ограничения за ковид Някои американски щати започнаха да разхлабват ограничаващите ограничения за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР