Бившият австрийски министър на външните работи Карин Кнайсъл е подала

...
Бившият австрийски министър на външните работи Карин Кнайсъл е подала
Коментари Харесай

Бивш министър се оплака от домашно насилие

Бившият австрийски министър на външните работи Карин Кнайсъл е подала оплакване срещу мъжа си - Волфганг Майлингер - за домашно насилие, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3957
Жената е съобщила в полицията, че нейният съпруг ѝ е нанесъл няколко удара в областта на гръдния кош и шамара. Властите в провинция Долна Австрия са отнели ловната карабина на Майлингер и са му забранили да живее под един покрив с бившия първи дипломат на Виена.

Майлингер е заявил, че не е упражнявал домашно насилие над половинката си е искал да я успокои. " Тя е много изнервена заради ситуацията с коронавируса ", е казал той.

Кнайсъл и Майлингер са сключили брак през 2018 г. Гост на сватбата им е бил и руският президент Владимир Путин.

Австрийска министърка танцува валс с Путин и самба с колеги от ЕС

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3957  Съединени американски щати се готви да предложи носенето на маски Съединени американски щати се готви да предложи носенето на маски  С дарения болничното заведение в Лом закупи инсталация С дарения болничното заведение в Лом закупи инсталация  Нови 16 болни от COVID-19 в Черна гора Нови 16 болни от COVID-19 в Черна гора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР