Апелативният специализиран съд остави под домашен арест Стайко Стайков, син

...
Апелативният специализиран съд остави под домашен арест Стайко Стайков, син
Коментари Харесай

Извънредни новини от съда за Стайко Стайков!

Апелативният специализиран съд остави под домашен арест Стайко Стайков, син на бизнесмена Миню Стайков. Магистратите потвърдиха решението на по-ранната инстанция за Стайков-младши, който няколко месеца беше издирван с европейска заповед, за да се появи след това в „ Пирогов” с твърдението, че е бил отвлечен.
Днес бяха представени резултатите от 8-членна съдебно-медицинска експертиза, според която здравословното му състояние не позволява да се лекува в затворническата болница. Заради това и прокуратурата оттегли протеста си.
На предното заседание синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко, не се яви в Апелативния специализиран наказателен съд, а причината бе тежкото му здравословно състояние, заради което спецсъдът по-рано го пусна под домашен арест.
Стайков е настанен в болница " Света София”, съобщи на предното заседание адвокатът на обвиняемия и отказа да разкрие диагнозата му.
Синът на бизнесмена Миньо Стайков - Стайко Стайков е обвинен в участие в групата на баща си за данъчни престъпления, съхранение на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР