Американските здравни регулаторни органи одобриха първия тест за коронавирус на

...
Американските здравни регулаторни органи одобриха първия тест за коронавирус на
Коментари Харесай

В САЩ вече ще може да се правят домашни тестове за коронавируса

Американските здравни регулаторни органи одобриха първия тест за коронавирус на базата на слюнка, който позволява на хората да провеждат собствена проба у дома, предаде БТА, цитирайки АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7551
Очаква се новата домашна опция да разшири използването на разработения от университета Рътгърс в Ню Джърси тест, който американското Управление за контрол на храните и лекарствата за първи път одобри миналия месец.

Хората могат да използват пластмасовата тръба у дома, за да предоставят проба от слюнка и да я изпратят в лаборатория за обработка.

Тестът ще бъде достъпен чрез мрежа от болници и тестови обекти в Ню Джърси, свързани с университета Рътгърс. Първоначално правителството ограничи теста до здравни заведения и тестови учреждения с професионален надзор.

Изпробват върху хора в САЩ германско-американска ваксина срещу COVID-19

Широкомащабното тестване се счита за изключително важно за ограничаване на разпространението на Ковид-19 и за безопасно възобновяване на бизнеса и учебната дейност. Много щати обаче все още се борят да достигнат нивата на тестване, препоръчани от здравните експерти.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7551  Англия записва повече от 31 000 умряли от Ковид-19 Англия записва повече от 31 000 умряли от Ковид-19  В Турция към този момент организират тествания на ваксина против COVID-19 върху животни В Турция към този момент организират тествания на ваксина против COVID-19 върху животни  Какви са последните данни за разпространяването на COVID-19 в Хасково Какви са последните данни за разпространяването на COVID-19 в Хасково
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР