Албанските здравни власти съобщиха, че през последното денонощие в страната

...
Албанските здравни власти съобщиха, че през последното денонощие в страната
Коментари Харесай

66 заразени с COVID-19 в Албания през последното денонощие

Албанските здравни власти съобщиха, че през последното денонощие в страната са потвърдени 66 нови случая на заразяване с коронавирус и е регистриран един смъртен случай, съобщи сайтът " Албениън дейли нюз ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9482
В момента 55 пациенти са хоспитализирани в инфекциозната болница, като 8 от тях получават интензивно лечение, а 2 са интубирани.

Активните случаи в страната са 663, като мнозинството от тях са в Тирана, Шкодра и Круя, допълва БТА.

С новите случаи общият брой на заразените достигна 1788 души. До момента са се възстановили 1086 души, а 39 са починали. Направените тестове са общо 21 790.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9482  Отново случаи на COVID-19 в Черна гора, 182 новозаразени в Северна Македония Отново случаи на COVID-19 в Черна гора, 182 новозаразени в Северна Македония  Българи са измежду заболелите с COVID-19 в касапница в Германия, станала огнище на болестта Българи са измежду заболелите с COVID-19 в касапница в Германия, станала огнище на болестта  Проф. Радослав Гайдарски: От здравна позиция се справихме с COVID-19 Проф. Радослав Гайдарски: От здравна позиция се справихме с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР