Аз съм идиот! Това е заявил здравният министър на Нова

...
Аз съм идиот! Това е заявил здравният министър на Нова
Коментари Харесай

Новозеландският здравен министър: Аз съм идиот!

Аз съм идиот! Това е заявил здравният министър на Нова Зеландия Дейвид Кларк, предаде Скайнюз.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4528
Втори пореден ден: В Южна Корея има под 50 нови случая на COVID-19

Изказването на члена на правителството в Уелингтън е било направено след като няколко медии в тихоокеанската островна държава са разкрили как той по време на извънредното положение е закарал цялото си семейство на плаж, след като в края на март на жителите на страната е било забранено да напускат домовете си освен за пазаруване, лекарски прегледи или други неотложни случаи. Мерките са били въведени за ограничаването на разпространението на COVID-19.

Кларк е посочил още, че се е отнасял с разбиране към вълната от недоволство, която е била предизвикана от неговите действия. " Аз разбирам вашия гняв, защото когато ви призовавах за саможертви, постъпих като идиот. Аз съм готов да понеса отговорността за своите действия ", е допълнил министърът на здравеопазването. На този етап новозеландският премиер Джасинда Ардърн не е поискала оставката на Кларк.



Джасинда Ардърн

По последни данни регистрираните случаи на COVID-19 в страната са били над 1100. Най-малко един човек е починал, а оздравелите са били повече от 240.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4528  КНСБ предлага да се усили минималното обезщетение за безработица КНСБ предлага да се усили минималното обезщетение за безработица  Мъж простреля приятелката си по съмнение, че е инфектирана с COVID-19 Мъж простреля приятелката си по съмнение, че е инфектирана с COVID-19  Среднощните решения на депутатите оставиха доктор Ангел Кунчев без заплата Среднощните решения на депутатите оставиха доктор Ангел Кунчев без заплата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР