100-те дни управление на правителството на Кирил Петков са 100

...
100-те дни управление на правителството на Кирил Петков са 100
Коментари Харесай

ПП МИР: 100 изгубени дни, държавата има нужда от пилот

„ 100-те дни ръководство на държавното управление на Кирил Петков са 100 изгубени за България дни. Катастрофа, неумело маскирана като смяна. Управляващото болшинство освен не оправда очакванията на българските жители, само че и задълбочи насъбраните с години проблеми и тежкото завещание, оставено от ГЕРБ. “

Такава е позицията на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) във връзка първите 100 дни от ръководството на държавното управление на Кирил Петков.

Управляващите потвърдиха, че не могат да решат нито един от проблемите на българското общество и да се оправят с рецесиите, които една по една връхлитат страната. На България ѝ би трябвало дейно държавно управление, което да ръководи с мозъка, честността, морала, компетентността и гения, присъщи на българската нация.

Само по този начин България ще може да премине сполучливо през енергийната, финансовата, обществена, бежанската, моралната и всяка друга рецесия.

Четворната коалиция е знак на излъганите български очаквания за позитивна смяна. Правителството на Кирил Петков е доказателство, че смяната не постоянно носи по този начин упования резултат. Управляващите не вземат решение рецесии, а всекидневно задълбочават всяка една от тях.

Правителството няма ясни цели. Коалиционното съглашение сред „ Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия, „ Демократична България “ и „ ИТН “ не е нищо повече от разпределение на министерства на партийни начала. В съдружното съглашение липсва конкретика, отсъстват ясни цели и периоди за тяхното осъществяване. То е писмо с неразбираеми благопожелания.

Първа точка в дневния ред и приоритет номер едно на всяко държавно управление би трябвало да бъде основаването на работеща и ефикасна стопанска система.

Експертите на партия МИР изготвиха Национална тактика за възобновяване и развиването на България, в която съществени цели са:

превръщането на българската стопанска система в работеща и ефикасна посредством налагането на социално-пазарното стопанства като икономическа основа на българското общество;

излизане на България от демографската рецесия и подкрепяне на българското семейство;

отбрана на националния интерес и публичното богатство посредством осъществяване на суверенна и уравновесена външна политика.

Партия МИР предлага Народното събрание неотложно да приемe Закон за ръководство при рецесии.

България няма повече време за губене и опити. България има потребност от водачество, честно и намерено ръководство.

Политиката и ръководството не са образователен полигон. Във времена на рецесии страната има потребност от водач, който да спре безконтролното рухване и да постави завършек на застоя, вдъхвайки нов живот.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР