100% съм сигурен, че Живко Коцев не е участвал в

...
100% съм сигурен, че Живко Коцев не е участвал в
Коментари Харесай

Атанас Атанасов брани Живко Коцев и обвинените в контрабанда Димитрови

„ 100% съм сигурен, че Живко Коцев не е взел участие в незаконни схеми. Прокуратурата се е трансформирала във фабрика за компромати. Сложиха етикет на едни хора (бизнесмените Стефан и Марин Димитрови от Хасково, бел. ред), че са били контрабандисти, само че това по този начин и не е потвърдено “.

Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание ген. Атанас Атанасов от ППДБ.
Той, дружно с Кирил Петков разясниха проблема с изтеклите фотоси на хасковските предприемачи, които купонясват дружно с някогашния към този момент секретар на силовото ведомство Коцев и депутата Бойко Рашков. Баща и наследник Димитрови са упрекнати в контрабанда, пране на пари в изключително огромни размери и проведена незаконна група дружно с шефката на митниците Петя Банкова. По аферата с митниците е търсен и Никола Николов-Паскал, който се търси. Говори се, че контрабандистът Паскал от години не е в България, а се крие в Гърция. Именно той обаче осъществявал връзката на висши митничари с контрабандисти.

„ Имаме една медийна акция с кученце и пари. Ако има закононарушение – дано Коцев се проверява “, сбито уточни на собствен ред Кирил Петков. Той отхвърли да отговори съответно на журналистически въпроси съвместими ли са персоналните контакти на Коцев с контрабандисти.

И Петков, и Атанасов отхвърлиха да разясняват ролята на Бойко Рашков във въпросните фотоси. Те не пожелаха да кажат и дали Рашков ще остане в редиците на ППДБ след скандалния случай.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР