100 перуки пази в гардероба си Катя от легендарния дует

...
100 перуки пази в гардероба си Катя от легендарния дует
Коментари Харесай

100 перуки крие в гардероба си Катя от Ритон, а Здравко има къртач за асфалт

100 перуки пази в дрешника си Катя от именития дует " Ритон ". Половинката й Здравко пък е почитател на инструментите и разполага с същинска сбирка от всевъзможни джаджи. Включително къртач за асфалт.

Когато не приготвят нови части, двамата реализатори постоянно намират какво да свършат из къщата и двора си, които - знайно е, се намира във вилната зона на столичния квартал Банкя.

През тези мразовити и заснежени дни да вземем за пример Здравко " яхва " снегорин и разчиства пътеките от натрупалия сняг. " Кефя се, като шетам снега ", споделя артистът пред столичен всекидневник.

И споделя за необикновените си за една звезда от неговия сан занимания. Оказва се, че мъжката половинка в дуета е техничар и релаксира, като... коси тревата и майстори всякакви неща из къщата.
свързани новини3481на 26.01.2022
За задачата Здравко къта прибрани и прилежно подредени в особено помещение принадлежности. Само косачките за трева са три, без да включваме включително тримерите, а храсторезите, дърворезачките и ножиците за подрязване са над десетина по тип и размер. " Всяка активност по косенето и подстригването на растенията изисква друг инструмент, въпреки че има и такива, които употребявам доста рядко ", признава артистът.

Като същински занаятчия Здравеца, както го назовават приятелите, има уязвимост към всякаква техника. " Имам куп бормашини, шлайфове, банциг, няколко типа винтоверти, циркуляр, мотокултиватор, изцяло съоръжение за боядисване, даже професионален компресор и къртач за асфалт ", споделя той.

" Случих на мъж, и то какъв! ", не може да го нахвали Катя: " Наскоро да вземем за пример се счупи накрайникът на прахосмукачката и Здравко незабавно го поправи! Няма нещо, което да не може да ремонтира или да направи по къщата - от мебелите, всевъзможни джаджи, та даже зидаро-мазачески работи ", радва се певицата.

Текущите поправки въпреки всичко ги вършат двамата и никак не обичат да се доверяват на наемни служащи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР