100 хил. евро в банката, няколко апартамента и една кола.

...
100 хил. евро в банката, няколко апартамента и една кола.
Коментари Харесай

100 хил. евро в банката, няколко апартамента и една кола: Колко богат е Радан Кънев?

100 хиляди евро в банката, няколко жилището и една кола. Радан Кънев самичък разкри какъв брой е богат в обществените мрежи. Причината му е солидна – той самичък е решил да каже какво има преди някой да се възползва и да употребява имуществото му против него.

Съвсем скоро Кънев ще влезе в битка за Европарламента

Логично е той да не е дрипльо, защото заплатата на европейските депутати по никакъв начин не е дребна. Кънев също по този начин продължава да изкарва и пари, работейки като юрист.

„ Преди тъкмо пет години влязох в акция като претендент за Член на Екологичен потенциал (ЧЕП, това е формалната ми длъжност), купих си това сако и заявих имущественото положение при започване на акцията. Днес съм минус едно кило живо тегло, плюс един диоптър късогледство, по-малко коса и повече брада “, шеговито съобщи той.

Радан Кънев заяви, че живее в същия апартамент в Манастирски ливади, който е благосъстоятелност на фамилията му. Има и гарсониера в Хиподрума, от която също вади пари, давайки я чартърен. Той е и собственик на 1/6 идеална част от наследствени апартамент. Има и три магазина във Варна, които вероятно също дава чартърен.

Най-съществената му облага пък била кепмер „ Лайка “

„ Тойотата продадох и купих Jeep втора употреба. Единствената ми в действителност основна облага е кемпер Лайка, който ще бъде дефинитивно изплатен до няколко месеца, цялостен с няколко крила за кайт-сърф (те са на Деница и Бобо) и няколко чифта ски Stöckli, Zai и К2. “, написа той.

По думите му той има  общи спестявания от 100 000 евро. Сам споделя, че евентуално част от тях ще се стопят по време на акцията.

„ В общи линии – същият човек, със същото семейство (доколкото 15-годишният наследник е същата персона като 10-годишния, което доста ме съмнява…), само че с пет години по-опитен, с 16 парламентарни отчета, към 3000 законодателни промени, 80 пленарни изявления, 50-тина въпроса до Европейска комисия и 100-тина цивилен петиции до Екологичен потенциал зад тила си. Но активността си регистрирах към този момент на обществена конференция, следва докладът да бъде публикуван и в налична образна форма “, зявява той.

Преди дни Радан Кънев съобщи:

„ Европейският съюз е място, където отиваш и се сбиваш за интереса си. Там сме измежду равни, не сме там някой да ни благославя. Ние сме там да изкарваме повече пари, а не някой да изкарва и да ни ги дава. “

Той сподели, че би се радвал да взе участие в обединена листа на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ за евроизборите, без значение на кое място е подложен в нея.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР