10-ти юбилеен концерт С обич за децата, в памет на

...
10-ти юбилеен концерт С обич за децата, в памет на
Коментари Харесай

Демонстрират работа с полицейски кучета по време на инициативата С обич за децата, в памет на бащите герои“

 10-ти юбилеен концерт " С любов за децата, в памет на бащите герои “ следва във Варна на 15 юни /събота/ 2019 година на Амфитеатъра под Пантеона в Морската градина.

Той се провежда от Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи – Варна, която празнува тази година 10 години от своето учредяване и е под патронажа на кмета на Варна Иван Портних.

Очаква се измежду гостите на събитието да бъдат регионалният шеф Стоян Пасев, Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, началникът на ОД Министерство на вътрешните работи Варна комисар Даниел Пашов и други

Инициативата е в поддръжка на децата и фамилиите на починали и потърпевши при осъществяване на служебния си дълг служители на реда и пожарникари от Областните структури на Министерство на вътрешните работи.

Средствата, събрани по време на концерта ще отидат за подкрепяне на децата и фамилиите на починалите и потърпевши чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

По време на събитието по традиция присъстващите ще имат опция да видят проява с полицейска, пожарна техника и помощни средства. Ще бъде показана военна техника на Военноморските сили и на Военна полиция.

Ще бъде спазена традицията  Представителният духов оркестър на Военноморските сили на Република България с диригент  капитан трети сан Мирослав Трифонов да постави началото на благотворителният концерт с осъществяване на химна на Република България.

По време на благотворителната самодейност ще има демонстрации по бойни спортове от Клуб Айкидо Доджо със сенсей Никола Григоров, Ушу клуб  " Шън Лун “ – Варна, управителен от Пламен Кондов и Тайкуондо-клуб Одесос със сенсей Драгомир Димитров.

В програмата ще вземат участие Кристина Стойчева, ученици на Модерен балет Делфин към НЧ " Просвета “, Тодор Марков – притежател на голям брой оценки и награди от фолклорни, ТДШ " Пламъче “ с началник Кирилка Петрова, малчугани от ДГ " Валентина Терешкова “, Мажоретен състав Стил денс с началник Силвия Петрова, PM Dance studio с началник Поли Михайлова, Клуб по акробатичен рокендрол Стар денс с началник Радостина Христова, брейк групировка Крейзи форс с началник Кирил Райчев, Балетна групировка Зведна дъга с началник Елена Бубновская, Клуб по акробатичен рокендрол " ТИМ " – Варна с началник Боби Боева, възпитаници от   Школа  по  народно   пеене   -Фолклорна   Магия   -  град Варна и възпитаници от  НУИ  " Добри Христов " гр.Варна, ученици на музикалния възпитател Павлинка Тодорова, възпитаниците на клуб " Огледало “, Вокална групировка БЪНДЖИ СИНГЪРС, виртуозният пианист Тони Троев, ученици на музикалните педагози Кремена Матева и Мила Маврова, ВГ Весели Щурчета с началник Радослава Димова, неповторимият Пламен Любенов, победител в България търси гений и певицата Мария Бурова. 

Финалът на благотворителният концерт ще сложат група Фанданго и  Клуб за Народни танци " МОРЯЦИТЕ “, които ще поведат публиката в кръшно българско хоро.  

По време на събитието малчуганите ще могат да си създадат фотография със специфични пана и ще бъде осъществена проява на Специализираното поделение за запазване на обществения ред, което ще покаже по какъв начин работят в екип полицейски кучета с униформени чиновници.

Повече за самодейността споделят във видеото зам.-председателите на СД " 32 " към СФС на Министерство на вътрешните работи,  Веселина Петрова и Йоана Колева-Вълова, уредници на събитието. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР