10 март се оказа изключително неприятен ден за принца и

...
10 март се оказа изключително неприятен ден за принца и
Коментари Харесай

Хванаха ли принц Уилям в извънбрачна афера?

10 март се оказа извънредно противен ден за принца и принцесата на Уелс. В опит да успокои обществеността, че е добре, Кейт Мидълтън разгласява фотография за Деня на майката с трите си деца.

Неумелата интервенция на фотошоп обаче ѝ изигра неприятна смешка и в този момент достоверността на фотографията е под подозрение. Един от фрапантните елементи в нея беше и неналичието на брачната халка на принцесата. Дали още веднъж става дума за неверна " обработка " на фрагмента или за освен това?

Според медии на Острова е допустимо Кейт да е свалила пръстена поради извънбрачна връзка на Уилям. От много време се приказва - без каквито и да е доказателства досега, че принцът се е сближил повече от нужното с Роуз Хандбъри.

Коя е тя? 40-годишната Роуз е маркиза Чъмли, тъй като през 2009 година се омъжва за маркиз Дейвид Чъмли. Двамата имат три деца и са близки другари на принца и принцесата на Уелс. Поне до скоро - множеството английски таблоиди пишат, че Роуз е някогашна другарка на Кейт.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Още по-неприятното е, че маркизата към този момент се е сдобила и с прякор: " Камила номер 2 ", който е обвързван с връзката на Чарлз и Камила по времето, когато той е женен за принцеса Даяна, написа lifestyle.bg.

Въпросните изказвания бяха упоменати и в известното Вечерно шоу на Стивън Колбърт. Той съобщи, че всички знаем коя е другата жена. " Слуховете за връзка сред Уилям и маркиза Чъмли се въртят още от 2019 година ", цитират го от The List.

Разбира се, в обществените медии се надигна и вълна в отбрана на маркизата. " Да забравим за Кейт и да поговорим за Роуз Хандбъри, която влачат през калта сега. Тя има деца, които евентуално ще бъдат унизени поради тези клюки. Тя не е обществена фигура - дворецът няма да застане зад нея ", гласи коментар в Х.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР