10 лв. такса за паркинг въвежда от 1 юни курортът

...
10 лв. такса за паркинг въвежда от 1 юни курортът
Коментари Харесай

В Албена дерат кожи! Вижте колко ще ви струва само влизането в курорта

10 лева такса за паркинг вкарва от 1 юни курортът Албена, оповестява " Телеграф ". Толкова плащаха гостите на комплекса предишното лято, само че единствено през уикендите. Ръководството на курорта обаче решило таксата от 10 лв. да стане непрекъсната.

След влизането в комплекса има два разновидността за паркиране. Единият е да се употребява паркингът на хотел " Амелия ". Това коства 10 лв. дневно, като паркомястото би трябвало да се резервира авансово - на рецепция или посредством прът центъра на курорта.

Вторият вид е да се търси място на някой от другите паркинги в комплекса. Това коства по 10 лв. за целия престой. Гостите на хотелите ще заплащат 10 лв. за целия си престой плюс 2 лв. за всяко излизане. Но пришълците от Добрич и Варна да вземем за пример, ще заплащат 10 лв. за ден, в случай че решат да прекарат няколко часа на плажа в Албена.

По-евтиния вид е да се паркира на входа на Албена, на паркинг " Автогара ", който побира 331 коли. Таксата там е 5 лв.. Оттам гостите ще бъдат извозвани с шатъли до осведомителния център на комплекса.

Има и безвъзмезден вид, само че той е за хора, които не се плашат да вървят пешком. Безплатно може да се паркира на паркинга по пътя за Балчик, който се намира в единия завършек на Албена. Оттам до плажа обаче би трябвало да се върви много пешком.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР