10-годишното дете, което беше открито мъртво в асансьор в Кюстендил,

...
10-годишното дете, което беше открито мъртво в асансьор в Кюстендил,
Коментари Харесай

Детето, починало в асансьор, отивало на урок, колелото му го затиснало

10-годишното дете, което беше намерено мъртво в асансьор в Кюстендил, е умряло при безразсъден случай, сочат първичните данни от следствието. В първия образователен ден момченцето отивало на частен урок, който трябвало да се организира в апартамент на 8-ия етаж в блока в квартал " Запад ". Качило се в асансьора с колелото си, изправило го кабината диагонално и го подпряло. При тръгването обаче велосипедът се приплъзнал и кормилото го притиснало в шията. Първоначално имаше догатки, че притискането е било в гърдите.

Секунди по-късно жена, която живее в блока, чула виковете на детето и подала сигнал на телефон 112. Жителите на блока се обаждат и на асансьорен механик, който отива на място и отваря вратите на асансьора.

Пристигналите на място лекари обаче разкрили към този момент мъртво детето. Въпреки това то е откарано в незабавния център в града, където медици го реанимирали повече от час в опит да го върнат към живота. Очакват се резултатите от аутопсията, която би трябвало да откри точната причина за гибелта. По тялото няма следи от принуждение, обявиха към този момент от Министерство на вътрешните работи, които дружно с прокуратурата започнаха следствие.

Днес асансьорът в квартал " Запад " е запечатан с лепенки с щемпел на проверяващите органи.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР