10-годишно момче се събуди и намери родителите си и тримата

...
10-годишно момче се събуди и намери родителите си и тримата
Коментари Харесай

Момче (10) се събуди и намери застреляни родители и трима братя, казва полицията

10-годишно момче се разсъни и откри родителите си и тримата си братя мъртви в дома им в Оклахома Сити, всички смъртоносно простреляни от татко му, сподели полицията във вторник.

В понеделник сутринта „ [момчето] се разсъни и откри какво се е случило “, сподели сержант Гари Найт, описвайки сцената като „ касапница “.

„ Не се заблуждавайте, случилото се в тази резиденция не е нищо друго с изключение на кръвопролитие “, сподели господин Найт.

Полицията счита, че Джонатан Кенди (42) умъртви брачната половинка си, 39-годишната Линдзи Кенди, и синовете си Дилън Кенди (18), Итън Кенди (14) и 12-годишния Лукас Кенди, сподели господин Найт. Той сподели, че по-късно Джонатан Кенди насочил револвера против себе си.

Г-н Найт сподели, че следователите считат, че стрелбата е почнала след спор сред родителите късно вечерта в неделя или рано сутринта в понеделник.

„ В в някакъв миг той [Джонатан Кенди] се въоръжи с револвер, той я простреля няколко пъти, убивайки я “, сподели господин Найт. „ В този миг той систематично пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР