10-годишната Зара има нужда от подкрепа, за да се излекува

...
10-годишната Зара има нужда от подкрепа, за да се излекува
Коментари Харесай

Нека заедно помогнем на Зара! Тя се нуждае от спешни средства, за да продължи лечението си

10-годишната Зара има потребност от поддръжка, с цел да се излекува сполучливо. От ранна възраст тя е диагностицирана с хидроцефалия, а към този момент и прогресивна нервно-мускулна S-образна сколиоза. В България характеризират болестта с липса на мозъчни гънки и не намират решение в рехабилитация, само че в Турция тя към този момент прави първите си стъпки и пляска.
Прочетете още
За нежната си възраст Зара е минала през 18 интервенции, последната от които на гръбначния й дирек. Сега тя има потребност от рехабилитация, за която докторите в Турция са споделили, че не би трябвало да стопира.

Средствата по сметката на Зара обаче са на привършване и доста скоро ще се наложи да се приберат от Турция. При всяко прибиране детето губи своя напредък от лекуването. Сумата, нужна за лекуването, ще се употребява за физиотерапевтични и ерготерапевтични процедури на Велизара в Истанбул. Тя възлиза на Евро 49 420, непостижими за фамилията.

Сметката по която можете да дарите:
превод по дарителската й сметка или през Изи пей с данни:Титуляр: Велизара Василева БогоеваIBAN (BGN): BG32UBBS80021074421540Банка: Обединена Българска БанкаSWIFT код: UBBSBGSFАдрес: гр. София, бул. Витоша 89Б Revolut - yordanp3ho със SMS известие посредством текст: DMS ZARA на номер 17777 Paypal:     
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР