10 години след трагичната загуба на командос Емил Шарков, близки,

...
10 години след трагичната загуба на командос Емил Шарков, близки,
Коментари Харесай

10 години от стрелбата в Лясковец: Близки, колеги и приятели почетоха паметта на Емил Шарков

10 години след трагичната загуба на командос Емил Шарков, близки, другари и сътрудници му отдадоха респект, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Пред паметната плоча на входа на СУ „ Максим Райкович “ в Лясковец бе почетена паметта му.
 Министерство на вътрешните работи
Той почина при осъществяване на извънредно рискова и тежка задача за задържане и изземане на нелегално притежавано оръжие на барикадирал се в дома си гражданин на града.

„ Отдаваме респект към професионалиста, избрал път, осъзнавайки риска за живота си в изгода на службата на обществото. Той почина, изпълнявайки служебния си дълг в извънредно рискова обстановка, като резервира живота и здравето на своите сътрудници. Няма да забравим достойния човек, оставил диря с решителността и себеотрицанието си “, сподели в словото си заместник-министърът на вътрешните работи Кирил Ценкин.

Близки, другари и сътрудници на Емил Шарков се събраха на лобното му място, с цел да засвидетелстват уважението и почитта си към него и саможертвата му.
 Министерство на вътрешните работи
Венци и цветя бяха поднесени от името на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, от заместник-министър Ценкин, от шефа на ОД на МВР-Велико Търново старши комисар Димитър Машов, регионалния шеф Ивайло Здравков, чиновници на Районно управление-Горна Оряховица, представители на община Лясковец, СУ „ Максим Райкович “, сътрудници и жители.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, за да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР