10 години след смъртта на съпруга си Андрей Баташов, неговата

...
10 години след смъртта на съпруга си Андрей Баташов, неговата
Коментари Харесай

Вдовицата на Баташов – любовница на Гъмов: Влюбен съм, може и да се оженя!

10 години след гибелта на брачна половинка си Андрей Баташов, неговата вдовица Боряна се отдаде тялом и духом на нов мъж. След куп любовни случки със състоятелни предприемачи, красивата русокоска се носи на крилете на любовта с комика Станимир Гъмов, научи сензационно „ Уикенд ” от очевидци на тяхната обич.

Само преди 2 месеца артистът се изповяда в много откровенно изявление пред Мон дьо по Нова телевизия, в което изля душата си. Той описа за най-големите разтърсвания в живота си и призна, че сърцето му сега е заето. „ Решенията в любовта ги вземам елементарно. Не съм се женил до момента, само че съм живял на фамилни начала с майката на сина ми. Лесно взех и решението да се разделим и да си кажем „ Стига ”, изповяда се Гъмов, който има 15-годишен наследник. Той обаче резервира поверителност и отхвърли да назове името на дамата, която е заела сърцето му.

Имам пороци, само че отношението ми с дамите е моята слабост. Продължавам да съм шушумига. Мухльо в хубавия смисъл. Ами, любвеобилен съм. Слаб ми е ангела. Ето, сега съм влюбен. Това не ме прави слаб. Ако се заженя, ти ще ми кумуваш. Абе, да се случва нещо... В момента ми е умерено. Любовта ми е млада – и в дословен, и в метафоричен смисъл. Дава ми успокоение, дава ми уют. Може би съм помъдрял ”, показа пред Мон дьо артистът, който върти обич с 11 години по-младата от него Боряна.
Гъмов и Баташова се познавали от дълго време, около шумните арт компании, в които обичали да купонясват. Двамата разкрили, че имат доста общи ползи, най-много любовта към изкуството и празненствата. Боряна обожавала свежото му възприятие за комизъм и купонджийски манталитет.

Изненадващо за мнозина година след гибелта на Андрей Баташов, вдовицата му не потъна в печал, а стана клиент на множеството всемирски празненства у нас. Боряна се появи на кастингите на музикалното риалити „ Х Фактор ” и пожъна плевел триумф измежду публиката и журито. След това все по-често бе забелязвана като конферансие на разнообразни всемирски събития. Преди няколко години хубавицата заряза работата си в столична банка поради шоубизнеса. От брюнетка Боряна стана русокоска и промени освен външния си тип, само че и метода си на живот. Тя освен бе засичана по столични клубове и всемирски събития, само че името й беше спрягано с не един и двама по-състоятелни мъже.

В момента не е ясно от какво се прехранва Боряна , защото светският живот у нас е замразен. За разлика от нея 46-годишният Станимир не изпитва финансови усложнения. Докато сътрудниците на дипломирания кукловод мизерстват без участия поради пандемията от Ковид-19, Гъмов е натоварен с работа. Освен че взе участие в няколко постановки в Държавния куклен спектакъл и пътува на гастроли из страната, артистът се изявява със лична графа в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, от където му плащали доста добре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР