10 000 лева ще бъде заплатата на Даниел Петканов като водещ

...
10 000 лева ще бъде заплатата на Даниел Петканов като водещ
Коментари Харесай

Вижте колко прибира Дани Петканов от „България търси талант“

10 000 лв. ще бъде заплатата на Даниел Петканов като водещ в „ България търси гений “, научи „ Галерия “ от източници, близки до шоуто. По думите им обаче Лудият кореспондент е можел да прибере доста повече, като се има поради тлъстите възнаграждения на предшествениците му.

Дани ще води шоуто дружно с артиста Александър Кадиев . Партньорът му се подписал под по-висока сума, защото към този момент е бил водещ на шоуто и има по-богат опит. За информация, последната водеща на „ България търси гений “ Мария Силвестър , прибирала по 15 бона, които считала за извънредно незадоволителни.

Дани Петканов от много време е незает, с бебе на ръце, и разчита само на приходите си като инфлуенсър в Инстаграм. Съпругата му Алекс Петканова бе принудена да се върне на работа още на втория месец от раждането. Моделката хукна по стилните сцени и светските събития, а Дани остана при бебето. Затова, когато му предложили да стане водещ на шоуто, Петканов се съгласил на мига, без да води договаряния и да се цани за по-висок хонорар.

„ И по-добре, тъй като продуцентите имаха втори вид и бързо щяха да отсвирят Дани “, разясняват от предаването под сурдинка. Всъщност парите не са по никакъв начин малко, само че в случай че Лудият кореспондент бе единственият водещ, щяха да са много повече. Той обаче няма опит в подобен вид риалити шоута и ще бъде „ патерица “ на Кадиев.

Повечето фенове са удовлетворени от избора на водещи и даже ги назовават „ Новите Зуека и Рачков “.

Други пък са на мнение, че Петканов не е подобаващ, защото прекалено много се „ лигави “ и се държи непрофесионално.

Припомняме, че таман преди 2 години Дани взе участие във „ ВИП Брадър “ дружно с някогашната си тогава половинка Алекс Богданска . Именно в Къщата двамата откриха сили да си простят изневерите и даже подписаха брак. Само преди 4 месеца се роди синът им Габриел, който е същинска звезда в обществената мрежа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР