1 юни стана повод звездите да се изфукат с наследниците

...
1 юни стана повод звездите да се изфукат с наследниците
Коментари Харесай

Звезден първи юни: Ето как празнуват децата на известните днес

1 юни стана мотив звездите да се изфукат с наследниците си, като им честитиха празника и демонстрираха по какъв начин се забавляват.

Преслава глези единствената си дъщеря Паола, като ѝ е осигурила яхта, на която да се забавлява дружно с баща си, който рядко се демонстрира по медиите. Първа поява в инстаграм направи и синът на Деси Банова-Плевнелиева, въпреки че майка му е протекция лицето му. Той е в компанията на сестра си-дъщеричката на репортерката от предходния ѝ мъж. Двете хлапета се споделят Йоан и Йоана.
                             

 
                             

Преди 1 юни децата на телевизионното семейство Ваня и Евгения Джаферович получиха нови мебели за детските стаи, тъй че да имат повече пространство за игра. Синът на водещия на " Сървайвър " към този момент приключи учебно заведение и ще може да лудува на воля, напомня Hotnews.bg. Жаки от " Пътят на достойнството " и Ненчо Балабанов също честитиха на момчетата си. Актрисата София Маринкова неотдавна призна, че обмисля разновидността да има и второ дете, този път от колегата си Драго Симеонов. За Балабанов синът също е единствен правоприемник.

 евгения джаферович

Прясната мама Златка Райкова също се включи в честитките, а сегашният ѝ мъж Карен сподели по какъв начин се забавлява с Благой Георгиев-младши.



 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР