1. Те са лидери, които си търсят партньори, склонни да

...
1. Те са лидери, които си търсят партньори, склонни да
Коментари Харесай

Според датата на раждане: Какви сте в секса и любовта

1. Те са водачи, които си търсят сътрудници, склонни да се подчиняват и да удовлетворяват персоналните им потребности. Социално дейни и амбициозни са, тъй че половинката им не трябва да бъде посредствена, а задоволително осъществена, привлекателна, даже еклектична. В секса, както и в любовта, са склонни да демонстрират нарцисизъм. Добре се схващат с 3, 6, 4 и 8.

2. Стремят се към сигурност и духовна непосредственост. Лоялни и всеотдайни сътрудници са, в случай че се заслужи доверието им. Но са и обидчиви, мъчно простят изменничество и още по-трудно го не помнят! Сексът за тях е кулминационна точка на възприятията и при съществуване на подобаваща персона е придружен с доста въображение и деликатност.

3. Изглеждат „ налични “, само че мъчно одобряват същински някого в сърцето си. Обичат разнообразието, провокациите, забавните диалози, написа сп. Story. Могат да преувеличават възприятията и прекарванията си, с цел да им е „ по-цветно “. В секса се показват друго, могат да изненадат другия с претенциите или дейностите си. Понякога сътрудникът е единствено декор.

4. Консервативни и праволинейни. Държат на традициите и фамилните полезности. Ако се влюбят същински, то нормално е за цялостен живот. Умеят да бъдат правилни. Но са и ревностни, претенциозни, постоянно недоволни и мърморещи.

5. Техният фаворит би трябвало да е задоволително проницателен и забавен. Твърде доста обичат парите! Най-добре се усещат, когато сътрудникът им е богат. Външността не е толкоз значима! В секса наблюдават за потребностите на другия, подготвени са да удовлетворят желанията му, стига това да им носи някаква персонална изгода.

6. Държат на хубостта и хармонията във всичките ѝ проявления. За тях не е без значение по какъв начин наподобяват в очите на близките, по тази причина обръщат изключително внимание на външния си тип, търсят си сътрудник, който да им подсигури добра обществена среда. В секса за тях е значимо по какъв начин се усеща сътрудникът и нормално са положителни любовници.

7. Открояват се с изискани маниери, а възприятията им носят „ метафизичен “ отпечатък. Склонни са да идеализират колегата си. Не демонстрират същинските си усеща и макар благият тип могат да изненадат половинката си с обрати в държанието. В секса са нежни, с огромно въображение и мечти.

8. Търпеливи, праволинейни и виновни персони, на които нормално може да се има доверие. Често се демонстрират като „ сдържани “, само че копнеят за огромната обич. Сексът е значим за тях, само че не е определящ. Партньорът им би трябвало да умее да ги предразположи, да постави повече старания, с цел да се отдадат напълно и да изпитат задоволство.

9. Страстни и прями персони, които в случай че харесат някого, го демонстрират непринудено и откровено, ребром и хитрости. Бъркат мощните пристрастености с обич и разводът освен това число не е необичайност. Партньорът им би трябвало непрекъснато да им дава доказателства, че ги харесва и почита, в противоположен случай огънят им постепенно угасва.

10. Символизират Любовта и Омразата, превратностите на ориста под диктата на мощна воля и крайности в страстите. Партньорът им би трябвало непрекъснато да се преценява с техните стремежи, да е податлив да се подчинява. Освен това родените на тази дата са с огромен полов вкус, тъй че избраникът им не трябва да отстъпва в еротиката.

11. Съчетаващи в себе си предпочитание за секс, мощни пристрастености и свенливост, компликации при изразяването на възприятията и надлежно – еротични мечти. Нуждаят се от предан сътрудник, който да уравновеси живота им, да внесе естетика в душата им. Предани и откровени са, не понасят измените, само че непрекъснато са изправени пред тестване от страна на другите.

12. Имат лек и отстъпчив темперамент, само че това число е кармично и на тях постоянно им се постанова да жертват персоналните си цели поради упоритостите на обичаните си хора. Привличат неточни и двулични персони и е оправдано да отварят очите си на четири, преди да се доверят. По предписание са великодушни и всеотдайни както в възприятията, по този начин и в чисто веществен проект. В секса обичат да опитват.

13. Трябва да се пазят от внезапни промени в персоналния си живот, тъй като постоянно те ще са придружени и от драми. Ако подхождат деликатно и постепенно към новото, тогава шансът да се предпазят от раздели и/или неприятности ще нарасне в пъти. Така или другояче имат комплицирани полови прекарвания, усложнения от друг темперамент в интимността. Чувствата им се „ филтрират “ от разсъдъка. Търсят си сътрудник, който да им обезпечи тип настойчивост.

14. Притежават необикновен магнетизъм и сексапил, когато поддържат връзка с другите. Печелят благосклонности и доверие. Нуждаят се обаче от промени и непрекъснати тласъци, с цел да запазят възприятията си. Трудно могат да обичат, в случай че другият не е богат! По-интересен им е флиртът, а не действителната физическа непосредственост.

15. Надарени с голямо омагьосване и опция да въздействат на другите. Нищо човешко не им е непознато и изпитват разнопосочни, само че мощни материални, духовни и полови стремежи. За тях общественият авторитет е значим, тъй че избраникът им би трябвало да го обезпечи. В секса са сантиментални и всеотдайни, положителни любовници!

16. Застрашени са от обрати и с цел да притъпят тази наклонност, е неотложно да „ поработят “ върху мощното си его, да се вслушват и надлежно да се научат да „ чуват “ желанията на тяхната половинка! По предписание са способни да обичат, само че им е мъчно да се задържат с един и същи сътрудник. В секса демонстрират забележителна фикция, само че са и нежни любовници.

17. Сблъскват се с някои компликации в персоналния си живот в ранната младост, само че по-късно ги преодоляват, с помощта на философската си настройка. В любовта са правилни, само че и неустойчиви на интриги. Търсят си сътрудник, който да им носи на първо място морална задоволеност и сигурност. Много са полови и не обичат никакви забрани!

18. Откровени хора, само че и прекомерно праволинейни, което е мотив за разпри или борба. Това са прекомерно чувствителни натури, нуждаещи се от непрекъснати доказателства за любов. Сексуални са, само че се срамят да изкажат/покажат същинските си стремежи и сами се разочароват. Иначе са доста деликатни и нежни в любовната игра.

19. Почти постоянно реализират своите стремежи и единствено доста неприятен персонален хороскоп може да измести тази наклонност. Проявяват се като диктатори и без значение от обвързаността си, непрестанно се усещат самотни. Сексуално мъчно могат да бъдат задоволени – все нещо им липсва.

20. Не са материалисти и са склонни много непрактично да избират сътрудник. Ранният брак не е целесъобразен за тях, тъй като радикално трансформират своите възгледи, а и цели. Търсят си половинка, с която да преживеят особена духовна непосредственост, а сексът е вторичен. Ако се завоюва доверието им, са предани, отдават се напълно и се трансформират в незабравими любовници!

21. Имат благополучен и съразмерен персонален живот, тъй като това е дата на „ кармичната компенсация “ и даже и да съществуват компликации, въпреки всичко те биват преодолени. Тези хора умеят да балансират сред фантазии и действителност, сред пристрастеност и прагматизъм. Умерени в любовните прекарвания, не са прекомерно буйни, само че компенсират с романтика.

22. Нека се пазят от неверни преценки, които объркват персоналния им живот. Обикновено правят оценка заплахата от изменничество в последния миг или когато е късно. Предани сътрудници са, само че се нуждаят от настойчивост или по-силна персона, която да ги стабилизира прочувствено. В секса са претенциозни и в случай че нещо не им харесва, бързо губят предпочитание.

23. Избират сътрудник, задоволително проницателен, изобретателен и съобразителен в живота по този начин, че да се поддържа ползата им. Първо би трябвало да се заслужи уважението им и по-късно могат да си разрешат да се влюбят. Рядко подхождат в възприятията непринудено, пристрастеността и плътското привличане е вторичен фактор, с цел да се завоюва сърцето им.

24. Рядко са щастливи, в случай че нямат сантиментална връзка, която да вълнува сърцето им. От първостепенно значение е да бъдат харесвани и мечтани, само че зад привидната суетност, постоянно се крие нерешителност, ранимост, дълбока емоционалност. Идеализират колегата си.

25. Прозорливи и интуитивни, в случай че се вслушват във вътрешния си глас, мъчно могат да бъдат излъгани. Все отново се учат по сложния път на опита и нормално персоналният им живот е по-щастлив след 28-годишна възраст. Търсят си сътрудници, които да са материално обезпечени. В полово отношение имат странни стремежи и огромна фикция.

26. Сложни и спорни персони. Личният им живот също е комплициран, до момента в който не хармонизират и не изяснят персоналните си желания и упования от другите. Иначе са застрашени от несъответствуващи партньорства и надлежно разочарования, изменничества. В секса се демонстрират като много буйни натури.

27. Притежават завладяваща сила и възторг, известна доза „ магия “, с която печелят близките. Това е кармично число, което дава обещание триумфи, подарява с разнообразни гении и надлежно благоприятни условия. Тъй като са мощни характери, постоянно притеглят по-слаби сътрудници, които да ги следват. В полово отношение са доста дейни и не обичат да чакат.

28. От една страна са мощни характери, надарени с доста качества, а от друга са склонни да се жертват в името на другите. Така търпят загуби освен в персонален, само че даже и в веществен проект. Когато си намерят подобаващ сътрудник, нормално са предани и всеотдайни. Държат духовното и физическото начало да са в естетика. Сексът е значим за тях.

29. Силни характери, само че постоянно страдат от изменничества в персоналния си живот. Нуждаят се от сътрудник, който да управлява връзките им. Много са полови, само че се срамят да изразят желанията си, тъй като ги намират за неприлични. Иначе умеят да бъдат предани, привързват се задълго и надълбоко.

30. Внимателно избират своя сътрудник, тъй като за тях е значимо и материалното и духовното, тъй че малко на брой позволяват същински до сърцето си. По предписание са моногамни, държат на традициите, фамилията, „ презареждат се “ в уединение. Обичат да преобладават над колегата си. Сексуално са мощни и нападателни.

31. Искрени и предани хора, на които може да се има доверие. Трудно се влюбват, само че в случай че това въпреки всичко се случи, са всеотдайни и лоялни. Склонни са обаче да се усещат самотни и изолирани, а от време на време сами вършат своя избор в тази посока. В секса чакат доста и мъчно се задоволяват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР