1. Риба Тилапия 80% от Тилапията в Америка идва от Китай.

...
1. Риба Тилапия
80% от Тилапията в Америка идва от Китай.
Коментари Харесай

Най-опасните китайски храни, които Америка внася!

1. Риба Тилапия

80% от Тилапията в Америка идва от Китай. Те се хранят на дъното на водните басейни и употребяват съвсем всичко. Със замърсяването на водите в някои страни, в това число и Китай, става несъмнено рисково да се яде този тип риба. Едно американско изследване даже сочи, че Тилапията е по-нездравословна от бекона.

2. Риба Треска

50% от рибата Треска в Америка идва от Китай. Въпреки тези големи количества, които се внасят, потреблението ѝ по никакъв начин не е безвредна. В Китай даже има няколко ограничавания за износа на този тип риба.

3. Китайски ябълков сок

Около 50% от ябълковия сок в Америка е импортиран от Китай. Китай е прочут с това, че употребява рискови пестициди при развъждането им, даже такива, които са неразрешени от държавното управление в най-многолюдната страна.

4. Преработени гъби

 Гъби

34% от тях идват от Китай. Никой в Съединени американски щати не знае по какъв метод са били отгледани и модифицирани гъбите, които има на пазара.

5. Китайски чесън

 Китайски чесън

31% от чесъна в Америка се внася от Китай. Както останалите храни, които се отглеждат, при чесъна също се употребяват пестициди (основно метилбромид).

6. Пластмасов ориз

Огромни количества пластмасов ориз биват създавани в Китай. Вярва се, че продукта се основават от картофи и синтетична смола. Целта? Да се вършат пари, несъмнено. Този ориз остава корав, откакто се вари. Честата му консумация може да аргументи рак.

7. Кал и прахуляк, продавани като черен пипер

 Черен пипер

Един китайски производител е бил хванат да продава тиня и прахуляк, казвайки на купувачите си, че това е черен пипер.

8. Пиле

 Китайски пилета

През 2013 година държавното управление на Съединени американски щати публично утвърждава внасянето на пилета от Китай. Както при рибата обаче, пилетата също са нездравословна храна поради замърсяването в Китай.

9. Сол

Солта, която се употребява за индустриални потребности, към този момент стига и до масите на хората. Консумацията на тази сол води до повишение на кръвното налягане, хипертония и опасности от сърдечен удар.

10. Зелен грах

 Изкуствен грах

Изкуственият зелен грах е много рентабилен за хората, които го създават. Той се прави от соя, зелена багра и натриев метабисулфат (използван като белина и консервант). Има възбрана за неговото потребление, защото може да аргументи рак и да повлияе на способността на организма да всмуква калция.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР