1. Прилепнала блуза Блуза с плътно прилепване , която повтаря

...
1. Прилепнала блуза Блуза с плътно прилепване , която повтаря
Коментари Харесай

5 остарели блузи, носени от руски жени въпреки че вече не са но мода

1. Прилепнала блуза

Блуза с компактно прилепване, която повтаря силуета, “забита ” в антитренда за дълго време. Универсалното право нагласяване към този момент е на мода. За разлика от инсталирания жанр, той подхожда на всеки вид фигура и скрива всички дефекти.

А в случай че желаете да наблегнете талията, прибавете колан, корсет към блузата или я приберете в панталон или хола с висока талия.

2. Блуза с зип начело

Цип начело не е най-хубавото решение за елегантна блуза. Тази закопчалка нарушава общия външен тип на нещата, и прави моде блудкав.

Изключение вършат вариантите със прикрит цип на гърба или в профил. Изберете типичен жанр с копчета, с необятно деколте или надълбоко деколте.

3. С баски

Обемният бас, който от няколко сезона е в листата на антитрендовете, към момента е известен при доста девойки. В последна сметка тя толкоз сполучливо прикрива цялостен стомах и наподобява много сладко.

Но в случай че желаете да сте в крайник с времето, тогава коригирайте минусите на фигурата с разкриваща се талия.

4. Блуза с качулка

Напоследък  все по-често се носят блузи с качулки и висока яка, те защищават от рязък вятър. Но блуза с такава яка е остаряла при започване на 2000-те.

И това не е въпрос единствено на  тенденции: яката наподобява неподправена, непрекъснато виси.Ако блузите с елементарни изрези ви се костват скучни, тогава обърнете внимание на модела с яка вид лък. Тя ще добави нотка  романтика и парижки изискан към вашия облик.

5. Плеетена

Трикотажът е обичан на доста съветски дами над 35 години, тъй като е мек, комфортен и топъл. Но този материал е добър за рокли, спортни и домашни дрехи, а блузите от него се получават по този начин.

Плетена блуза доста ще понижи цената на външния тип и ще наподобява провинциална даже когато е сдвоена с съвременни неща. Но рокли от коприна, шифон и блузи от органза, които са в търсенето в този момент, в противен случай, вършат външния тип изискан и моден. Ако желаете да се стоплите, хвърлете плетена жилетка през раменете.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР