1.Ние сме нацисти със добри сърца, мразим комунизма и черните

...
1.Ние сме нацисти със добри сърца, мразим комунизма и черните
Коментари Харесай

Зиги-Заги, Ой-Ой-Ой, Адолф Хитлер наш герой!

1.

" Ние сме нацисти със положителни сърца,

ненавиждаме комунизма и черните деца!

От циганче сапунче, от циганката - две,

от циганското гето - прахуляк за пране.

Не желаеме благосъстояния, не желаеме пари,

а желаеме да видиме по какъв начин гетото гори.

Вива Дуче Мусолини, примавера либерта!

Ние сме нацисти, гибел за всички малцинства!

Зиги-Заги, Ой-Ой-Ой, Адолф Хитлер наш воин! "

2.

Тази блага песенчица е химн на футболните агитки, наричани " група олигофрени " (извинително), " радикализирани почитатели " (оправдателно) и " неориентирани младежи " (снизходително). Понякога заместват " Адолф Хитлер " с благодушното " чичо Ади ". Песенчицата кънти по стадионите, само че никой не желае да чуе.

Може би ще чуят в този момент, след позора с Англия. Този срам (той не се мери с 6:0) щеше да мине и замине, както всичко в България минава и отпътува, оттича някъде там, в нищото, тъй като в България нищо не става, само че всичко се случва и всяко знамение е за три дни, заради което в България " чудесата " не престават към този момент 30 години.

За зла врага светът видя " групата олигофрени " (според британската преса - " расисти, сган, животни, издаващи маймунски звуци " ) с черни качулки, изпружили ръце в нацистки привет. И започнаха екскурзии из мрачното минало на Британската колониална империя (вярно, тъмно е); информации за изстъпленията на британските ултраси, които идват като завоеватели в непознатите столици, напиват се като прасета и вилнеят, и трошат (така е), тъй като футболният расизъм е " британска болест " (безспорно); и препратки към историята - " Англия е предизвикала най-големите несгоди на България " и " Те ни ненавиждат поради Дойран " (ако един британски футболист знае кой е Дизраели и какво е Дойран, ще помоля моите лондонски другари да му изпратят галон от най-хубавия скоч).

Изобщо: " Те бият негрите, що да не ги бием и ние "... И яд тече по медии и фейсбуци, и тайни теории за злокобни британски козни - " скрит план, замърсен сюжет, агитките не вършат нищо гратис, англичаните ни трансферират своите грехове " и така нататък

Нищо от това не прави работа пред " Ние сме нацисти със положителни сърца! " и " Зиги-Заги, Ой-Ой-Ой, Адолф Хитлер наш воин! ".

3.

Фашизираните агитки (не ме интересува към кой тим принадлежат и в кои браншове се позиционират) си имат фюрери с нежни имена като Хитлера и Дучето; имат си песньовки и викания, хореографии, пантомими и пърформанси, фронтове, хунти, отряди, армии, бригади и бойци; веят големи флагове с ликовете на Ботев и Левски, обкичени със свастики и келтски кръстове; най-ревностните ултраси са татуирани и под езика - пречупени кръстове, " мъртвешки глави ", " вълчи куки ", " 18 " и " 88 " ; върху тлъстите им рамене летят нацистки орли, пикират хитлеристки бомбардировачи, маршируват есесовци, греят Хитлер и Мусолини. (Същите татуировки красяха бранителите на Гешев, впрочем.)

Футболните агитки са шпицкомандите на българската десница, както и да се назовава тя. Неизброими са техните " подвизи "!

Закриляни от Съюз на демократичните сили, най-боголюбиво щурмуваха и превзеха постройката на Светия синод, окупираха църкви и манастири, биеха и влачеха духовници и миряни, раздраха бялото покривало на Светейшия ни патриарх Максим.

На 10 януари 1997-а изкорубиха и подпалиха Народното събрание, направлявани от Костов (после премиер), Бакърджиев (после вицепремиер), Надка Михайлова (после външен министър, през днешния ден посланик), Ал Йо (после дипломат, през днешния ден евродепутат от ГЕРБ), а група от Вътрешна македонска революционна организация припяваше " От детето до старика всички против болшевика! " (днес Вътрешна македонска революционна организация има вицепремиер - Каракачанов, и евродепутат - Джамбазки)Е

" Правораздаваха " в Катуница с викове " Циганите на сапун! Турците под ножа! ", потрошиха пловдивската джамия, и оплискаха с кръв не един кротичък протестЕ

Агитките не пропущат да поздравят " чичо Ади " за рождения му ден с големи транспаранти, а из техните фейсбуци шестват един афиш - " Чичо Ади беше прав! ", зачеркнати еврейски звезди и " майтапчийски " селфита от Бухенвалд, както се шегувка някогашният вицепремиер Валери Симеонов, родолюбец, Божем.

През 2013-а БФС санкции агитките поради поздравите към " чичо Ади ", а така наречен почитател клубове изпраскаха потресителна декларация против цензурата, представете си! Поискаха " Да не се вкарва какъвто и да е тип цензура на футболните игрища ", тъй като " По конституция и на почитателите се поставя правото на независимост на словото, на креативна изява, креативна независимост и креативна интерпретация, по този начин както се поставя на всички останали жители ". И предизвестиха, че сдружението на почитателите " ще търси политическа поддръжка за реализирането на тези цели ", ще " взе участие интензивно в публичния спор " и ще " оказва публичен напън ".

Няма за какво да " търсят политическа поддръжка " - те я имат. Те " вземат участие интензивно в публичния спор " и " оказват публичен напън " върху който и когато им е разпоредено, а техните изстъпления са еманация на " свободното слово, на креативната изява, креативната независимост и креативната интерпретация ". Но! Те са единствено връхчето на неонацисткия айсберг.

4.

За 30 години българските десни, олигархията, мафията, отровният шовинизъм и истеричната им русофобия породиха, отчуваха, коландрят, финансират, толерират и легитимират дузина неонацистки, неофашистки, анти-антифашистки, антисемитски и расистки партии, организации и придвижвания. Сиреч - духовните наследници на легионерите и кубратистите, на ратниците и бранниците, на роднозащитниците и ванчемихайловистите, на кафявите и черните ризи, на " Хитлер югенд " и Секретен сътрудник. Това са " Национална опозиция ", " Кръв и чест ", " Комбат 18 ", БНС, БНРП, БДФ, " Атака " и Вътрешна македонска революционна организация, само че не Вътрешна македонска революционна организация на Гоце и Яне, а на чичко Величко и неговите колачи и удушвачи от 1925-а.

Неизброими са техните " подвизи "!

Пребиха като куче прелестния артист Асен Кисимов (бате Асен), щото им замязял на турчин, по-скоро на евреин, и също така бил " комунистическа свиня ", заради което " тъпо, че оживя тая пачавра ". Биячите останаха ненаказани. Беше 1995-а.

Убиха студент по медицина, щото им замязял на гей, пък те били тръгнали " на лов за гейове "! Беше 2008-а. Чак след 10 години стигнаха до пандиза.

15 неонацисти от " Национална опозиция " и " Кръв и чест " пребиха възпитаници и студенти от левите придвижвания " Че Гевара " и " 23 септември ", а след това тържествуваха по уеб страниците - " Бой, пердах, пердах! Дъ мрът алените утрепки! Дегенерати левичарски! Бой до смазване на тия левичарски педалчета! България не е евро-социалистически кенеф! Не би трябвало да им се дава да дишат. Напред, фашисти! Нито момент покой за антифашистката зган! "... Биячите останаха ненаказани. Беше 2010-а.

Каква цинична последователност на " смекчаващите виновността условия " - турчин, евреин, гей, комунистическа свиня, антифашист!

16 години по улиците на София бумти Луковмарш. " Нелепо е да се вършат връзки на ген. Луков с нацизма. Тези изказвания се популяризират от индивиди с хормонални проблеми, които не четат и не познават историята ", сподели през 2012-а Джамбазки, тогава член на СОС и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация. В неонацистките уеб сайтове - същите хормонални промишления: " Кой стои зад митингите против Луковмарш? Най-угнилата и извратена и тинясала част от обществото - комунистите, евреите, педалите, анархистите и всякаква дрогирана и българофобска мръсотия ".

Сидеров връхлетя в политиката с антисемитски книги и нацистки викове, а тежкотоварни десни социолози и политолози споделиха, че " Атака " е знак за " европейска нормализация на обществото " Е

Българските десни демонстративно ръководят с фашизоиди под благите погледи на евродесните. ГЕРБ ръководи с така наречен патриоти и Вътрешна македонска революционна организация (ванчемихайловисти). Съюз на демократичните сили управляваше с БДФ - правоприемник на легионите на ген. Луков и Иван Дочев. Дянко Марков, водач на БДФ и народен представител от Съюз на демократичните сили, постанови от парламентарния амвон: " Депортацията на враждебно население (българските евреи - б.а.) не е военно закононарушение "! През 2014-а евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев провежда конференция в Европарламента " Изстраданата европейска фантазия на България 1944-1989 година ", с присъединяване на същия Дянко Марков, титулуван като жертва на комунизма.

5.

Нищо не е единствено по себе си. Неонацизмът е идеология, политика и хармония на българските десни. Неизброими са техните " подвизи "!

Обявиха антифашистите за нарушители и терористи и ги похулиха, и сринаха техните монументи, и поругаха тяхната всеотдайност, и ги демонизираха. А техните убийци, една орда палачи, касапи и търгаши с партизански глави, сакрализираха като почтени жертви на комунизма и ги канонизираха като наши ангели-пазители. И повтарят до лудост, че в България е нямало фашизъм, затова няма антифашисти, а някакви безграмотни бандюги.

Отмениха присъдите на Народния съд, тъй като накърнявали " изконни човешки права " и не отчитали, че убийците на Стамболийски и Гео Милев, на Йосиф Хербст и Никола Вапцаров, на ястребинчетата и на още над 250 деца били работили " при неизбежна защита "!

Пренаписаха и подмениха историята, тъй като не могат да я трансформират, натрапиха на обществото подправена памет, осъдиха 9 септември като черна дата, 9 май - като най-черна, а Червената войска - като подтисник на Европа, от което следва, че нацистките пълчища би трябвало да са нашите благи и общителни освободители. Но свенливо не помнят, че за нацистите ние, българите, сме подчовеци, тор.

Пребивават в непрестанен, пошъл антикомунистически и русофобски делириум и питаят неистова тъга, че над Райхстага се развя аленото знаме, вместо над Кремъл да изгрее свастиката. Ами да си го кажат най-накрая!

В България е позволено, дори наложително, да вдигаш мемориали на фашистите, убийци на деца, само че монумент на избите от фашизма деца - не. Това е то, народна власт и плурализъм.

В България е позволено, дори наложително, да плескотиш паметника на Червената войска и Братската могила в София, " Альоша " в Пловдив и всеки антифашистки монумент. Това не е оскърбление, не е оскверняване, това е: " изложение на политически възгледи с художествени средства ", " право на изложение на мнение ", " присъединяване в публичния продан на културни, политически и обществени хрумвания ", " една от най-важните основи на демократичното общество и едно от основните условия на неговия прогрес ", " изразено политическо мнение посредством изображение и слово ", " плурализъм, толерантност и просторност на възгледите, без които не може да има демократично общество ", " художествено/артистично изложение на мнение ", " свободата на креативния жест ", " присъединяване посредством художествени средства в публичната полемика " Е

Така българският съд оневини " създателя " Асен Генов и оцени високо неговия " креативен " ентусиазъм и полет - гаврата с партизанския монумент на " Позитано ". Тоз " създател " изпищя тънкообидно, когато бюстът на Рейгън осъмна, плиснат с бяла багра. А градската десница изиска неотложно наказване за " вандалите и осквернителите - брутални съветофили и носталгици "...

6.

Нищо не е единствено по себе си. Неонацизмът в България и в Източна Европа е държавна политика, тъй като неонацизмът е европейска политика. Поредното доказателство е резолюцията на Екологичен потенциал от 19 септември 2019-а. Този документ е част от една нестихваща война против историята, истината и паметта. Война многопластова, многопосочна и дълбинна. Която цели:

а) Приравняване на нацизма и комунизма, на фашизма и антифашизма.

б) Лишаване на Русия от нейния исторически, политически и честен престиж и капитал на неоспорим победител във Втората международна война.

в) Делегитимиране на левицата като основния мотор на антифашистката опозиция (в частност), а също - като история, бъдеще и фактор в европейската и международната политика (по принцип).

г) Криминализиране на социализма като време на робия, мракобесие, безпросветност и геноцид.

д) Че да възсияе над Европа максимата " По-добре фашист, в сравнение с болшевик ", както повели мислителят Гърневски.

Тази политика на Европейски Съюз, Европейска комисия, и Екологичен потенциал продължава най-малко 15 години. До момента Европейска комисия е финансирала рушенето на антифашистки и червеноармейски монументи, пренаписването на учебниците и подправянето на историята с 215 млн. евро. (САЩ - отделно). Във ВСВ починаха 70 млн. индивиди. Т.е. - гибелта на всеки един коства 3 евро. Според " европейския " ценоразпис.

Имам предложение - всички евродепутати, които не гласоподаваха срещу тази позорна резолюция, да плеснат с ръце и да запеят:

" Ние сме нацисти със положителни сърца,

ненавиждаме комунизма и черните деца!

Вива Дуче Мусолини, примавера либерта!

Зиги-Заги, Ой-Ой-Ой, Адолф Хитлер наш воин! "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР