1. Мост на рамене С това упражнение ще развиете гъвкавостта

...
1. Мост на рамене С това упражнение ще развиете гъвкавостта
Коментари Харесай

Само за жени: Как да подобрите сексуалните си умения

1. Мост на плещи
С това упражнение ще развиете гъвкавостта на бедрата си и ще укрепите мускулите, написа dnesplus.bg.

Легнете по тил, сгънете коленете си и изпънете ръце нагоре. След това постепенно повдигнете таза и бедрата си, колкото се може по-високо. Върнете се в изходна позиция. И по този начин 30 повторения.
2. Клек с разтворени крайници
Ако желаете страховит секс, е нужно да укрепите вътрешната част на бедрата си. Така ще сте готови и за нови пози. Здравата вътрешна част на бедрата, ще ви помогне да ги вършиме без проблем. Например в случай че решите да обгърнете крепко с крайници талията на колегата си. Освен това, упражнението усъвършенства и кръвообръщението на тазовите органи, оформя дупето и стяга краката.

Станете прави и разтворете краката си под ъгъл 45 градуса. Поставете ръцете си в горната част на бедрата със свити лакти. Бавно клекнете надолу с изправен тил до състояние, в което бедрата ви са паралелно на пода. Ще усетите напрежение. След това се изправете постепенно с напън в петите. Повтаряйте 10-15 пъти.
3. Планк
Планкът укрепва коремните мускули, форсира и възстановява метаболизма.

Легнете с лице към пода и се повдигнете на ръцете си, които би трябвало да са на широчината на раменете ви. Важно е да поддържате права линия на тялото… без чупки и без да усещате напрежение в кръста. В началото започнете с 10-15 секунди като последователно увеличавате времето.
4. Кръгови придвижвания на тялото
Ще подобрите координацията си и кръвообръщението на тазовите органи и ще разсъните либидото си. Това упражнение е известно на всеки. Накратко – отворете краката си на ширината на раменете. Поставете ръцете на бедрата и започнете да вършиме кръгови придвижвания с таза си като сменяте посоката.
5. Йога поза – кобра
Гарантираме, че това упражнение ще ви помогне да вършиме отличен секс.

Легнете с лице към земята, допрете брадичката си на пода и опънете краката и ръцете. Бавно изтеглете тялото си напред, като изправяте главата и горната си част, избутвайки се нагоре с длани. Когато достигнете до горната позиция, останете 10-20 секунди и не забравяйте да дишате. После се върнете постепенно в начална позиция.
6. Упражненията на Кегел
Укрепването на мускулите на тазовото дъно благодарение на специфични вагинални топки подтиква кръвообръщението към влагалището, покачва неговата сензитивност и развива нервните рецептори. За подготовка може да използваш вагинални топки с друг дизайн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР