1 милион лева ще дадат Слави Трифонов и Ку-ку бенд

...
1 милион лева ще дадат Слави Трифонов и Ку-ку бенд
Коментари Харесай

Слави дава милион на децата с увреждания

1 милион лв. ще дадат Слави Трифонов и „ Ку-ку бенд ” на децата с увреждания след концерта си в музикалния гигант—зала „ 02 сцена ” в Лондон на юни. Концертът ще се споделя „ Системата ги убива ”, а шоуменът ще излезе със същата тениска, с която стачкуват и майките на децата с увреждания, научи HotArena .

„ Цялата облага на „ Седем—осми ” ще бъде дарена на Конфедерацията за отбрана на правата на децата ”, сподели Евгени Димитров. Той изясни още, че в шоуто ще вземат присъединяване и националните състезателки по художествена гимнастика на Илиана Раева, отбор „ Филип Кутев ”, Хасан и Ибрахим Игнатови, Криско, а всеки фен ще получи като подарък и последния албум на групата „ Патриотични песни за българи ”. Билетите са от 20 до 80 паунда.

„ Когато приказваме за един съответен човек и всяка една от дамите тук ви изясни по какъв начин живее всеки ден и по какъв начин се грижи за децата си, няма да седим и да си приказваме за статистика.

Всеки един от тези хора изживява невъобразима покруса. И в случай че вие се поставите на тяхно място, доста от нас няма да устоят.

Тези дами освен устоят и се борят всекидневно за децата си, само че са принудени да поемат такива удари от страна на държавно управление, общество и така нататък ”, добави тв водещият.

Той съобщи още, че поддръжката не би трябвало да бъде единствено морална или финансова, а като отношение на цялото общество.

Браво!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР