1-часов онлайн концерт на Виктория Георгиева, която ще представя България

...
1-часов онлайн концерт на Виктория Георгиева, която ще представя България
Коментари Харесай

Виктория от Евровизия с онлайн концерт тази вечер

1-часов онлайн концерт на Виктория Георгиева, която ще показва България на " Евровизия " следващата година, ще се организира довечера. Инициативата е част от акцията „ Живот Вкъщи “. Младата певица, която трябваше да показа България на Евровизия 2020 година в Ротердам, ще извърши свои песни и кавъри на интернационалните шлагери. А на сцената с нея ще излязат и български музиканти. Концертът ще стартира в 20:00 ч. и ще може да се гледа онлайн в формалната фейсбук страница на Виктория Георгиева. Всеки, който желае да поддържа певицата и нейната група, може да го направи на уеб страницата на уредниците от URBO със закупуване на онлайн билет.
Българският представител на Евровизия ще вземе присъединяване и в онлайн промо концерт довечера, който се провежда от най-големия испански уебсайт отдаден на състезанието. Шоуто ще стартира в 23:00 ч. българско време и може да се гледа онлайн в YouTube канала на уредниците от Eurovision - Spain.
Голяма част от артистите, които трябваше да вземат участие в тазгодишното анулирано издание на състезанието, ще се причислят към 3-часовия концерт. Това са Блас Канто от Испания, Ана Соклич от Словения, Бен Долич от Германия, Бени Кристо от Чехия, Дамир Кеджо от Хърватска, Диодато от Италия, Gjon’s Tears от Швейцария, групата Go_Aот Украйна, триото Hurricane от Сърбия, Джеймс Нюман от Англия, Лесли Рой от Ирландия, Монтейн от Австралия, Наталия Гордиенко от Молдова, Роксен от Румъния, Саманта Тина Латвия, триото The Mamas от Швеция, групата The RoopЛитва, Васил Гарванлиев от Северна Македония и групата Вал от Беларус.
Припомняме, че тазгодишното издание на състезанието бе анулирано поради пандемията от ковид. Виктория Георгиева получи втори късмет и ще показа България на 65-тото издание на Евровизия, което е планувано да се състои през 2021. Организаторите на Евровизия въпреки всичко ще зарадват милионите фенове на състезанието в целия свят със особено шоу на 16.05.20 г.  Българска национална телевизия 1 ще излъчи онлайн телевизионната стратегия “Eurovision – EuropeShine a Light ” от 22:00 ч. българско време. Спектакълът няма да има конкурсен формат и ще показа песните и артистите, които щяха да вземат присъединяване в анулираната Евровизия 2020 година Виктория ще запише видео обръщение за феновете на шоуто, а песента на България за Евровизия 2020 “Tears Getting Sober ” ще прозвучи в ефира на националните малките екрани и радиа в цяла Европа и Австралия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР