1. Бъди с някой, който ти обръща внимание. Някой, който

...
1. Бъди с някой, който ти обръща внимание. Някой, който
Коментари Харесай

Бъди с някой, който прави тези 13 неща

1. Бъди с някой, който ти обръща внимание. Някой, който те гледа в очите, когато говорите, а не в телефона си. Някой, който пръв ти написа и държи ръката ти, когато сте на среща. Някой, който си спомня дребните неща за теб, тъй като в действителност му пука.

2. Бъди с някой, който ще направи всичко за теб. Някой, който е подготвен да кара километри, единствено с цел да ядеш в обичания си ресторант. Някой, който ще прекарва часове в търсене на съвършения подарък, вместо да грабне първото нещо, което види. Някой, който пренарежда графика си за цялата седмица, с цел да бъде с теб един час повече.

3. Бъди с някой, който желае да се обвърже. Някой, който ще изтрие профила си в уеб страницата за запознаства след първата ви среща. Някой, който ще изтрие телефоните на някогашните си, тъй като към този момент не се нуждае от тях, с цел да се почувства добре. Някой, който приказва за теб от самото начало, до момента в който е на работа и с другари, тъй че да няма метод някой да допусна, че е самостоятелен.

4. Бъди с някой, който те предизвиква да бъдеш вярна на себе си. Някой, който в никакъв случай няма да каже, че ще изглеждаш по-добре с друга прическа или в случай че отслабнеш с 10 кг. Някой, който ти споделя да носиш облеклата, които са ти най-удобни. Някой, който те харесва такава, каквато си и в никакъв случай няма да те накара да се промениш.

5. Бъди с някой, който се забавлява, когато е с теб. Някой, който се смее на шегите ти, даже когато са глупави. Някой, който постоянно ще откри защо да приказва с теб. Някой, който може да те накара да се усмихнеш, даже когато си на ръба да се разплачеш.

6. Бъди с някой, който се грижи за теб. Някой, който ще ти направи чорба, когато си болна. Някой, който ще почисти бъркотията, която си направила откакто си се напила. Някой, който ще се увери, че си се прибрала вкъщи, преди да си легне.

7. Бъди с някой, който ще прояви зрялост при спор. Някой, който ще ти каже, че ти е сърдит, вместо да прави подиуми и да подвига кавги. Някой, който се отнася с теб с почитание, даже когато е на ръба да ти се разкрещи. Някой, който е подготвен да направи компромис, когато ти не можеш да си признаеш, че си сбъркала.

8. Бъди с някой, който се гордее с теб. Някой, който ще те запознае с родителите, братовчедите и бабите и дядовците си. Някой, който е поставил твоя фотография на телефона си. Някой, който те прегръща през кръста всякога, когато излизате, с цел да знаят всички,че сте дружно.

9. Бъди с някой, който поставя непрекъснати старания. Някой, който ще възнамерява срещата ви понякога, с цел да не се постанова да си мърдаш и пръста. Някой, който може да готви и оказва помощ с почистването. Някой, който не мисли единствено за личното си наслаждение от секусалния ви живот.

10. Бъди с някой, който не се опасява да е уязвим пред теб. Някой, който не се опасява от личните си усеща. Някой, който ще си разреши да се разплаче пред теб. Някой, който в никакъв случай не се сдържа пред теб, тъй като ти има вяра, тъй като се усеща сигурен към теб.

11. Бъди с някой, който ти прави похвали. Някой, който те кара да се чувстваш секси, даже когато носиш дънки и тениска. Някой, който те гледа по този начин, като че ли си най-красивото момиче. Някой, който не може да не е към теб.

12. Бъди с някой, който се вълнува за бъдещето. Някой, с който нямаш самообладание да живееш. Някой, който не може да чака да се ожени. Някой, който чака да прекарате целия си живот дружно.

13. Бъди с някой, който те обича. Някой, който те обича също толкоз мощно, колкото и ти него. Някой, който не желае да живее без теб. Някой, който ще бъде твой вечно.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР