1.42 промила е имало в кръвта на 13- годишният тийнейджър

...
1.42 промила е имало в кръвта на 13- годишният тийнейджър
Коментари Харесай

Нови подробности за 13-годишния, който се напи и катастрофира край Раковски

1.42 промила е имало в кръвта на 13- годишният младеж от Раковски, който кара пийнал и се озова в канавка. В момента се обясняват детайлностите, само че се знае, че момчето е взело ключовете от майка си, която в този миг е спяла, качило се е на колата ѝ и е потеглило към близкото село, заяви зам. районният прокурор Атанас Илиев, представен от

" За благополучие няма контузии и пострадвания, след подаден е сигнал за произшествието, полицията е отишла на място. Установено е че детето е с 1,42 промила алкохол в кръвта, откакто е пило бира с другари на спортното игрище ", изясни прокурор Илиев и добави, че няма да бъде формирано досъдебно произвеждане, той е момчето е наказателно неотговорен.

На майката е формирана акт, че е дала опция детето да вземе автомобила, който в следствие е дерегистиран. С детето към този момент се работи от експерти в Детска педагогическа стая.

Заместник-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев съобщи, че в последно време се следи наклонност на занижаване на възрастта на децата, използвали опиати и алкохол. През 2021 - 2000 наказаните лица и 400 са от началото на годината.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР