varna24.bg НовиниСкандалната дизайнерката Миглена Каканашева се е омъжила тайно това твърди сайтът Show bg  Мегз

Скандалната дизайнерката Миглена Каканашева се е омъжила тайно това твърди сайтът Show bg  Мегз ...

... типична за мюсюлманите.Това подсказва, че мъжът до Мегз най-вероятно е от индийски произход, а с червената точка Каканашева показва уважение и почит към културата му.Министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков проведе среща

Министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков проведе среща ...

... темите на разговора бяха още възможностите за насърчаване на заетостта на хората в неравностойно положение и за намаляване на текучеството на професионалистите в социалните услуги.
Районна прокуратура Пазарджик привлече като обвиняеми И К на 22 г

Районна прокуратура Пазарджик привлече като обвиняеми И К на 22 г ...

... постановление на наблюдаващия прокурор.Днес, 19 януари 2022 г., Районна прокуратура-Пазарджик внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо тях.Филм популяризиращ екологичния туризъм културата занаятите и историческите обекти на

Филм популяризиращ екологичния туризъм културата занаятите и историческите обекти на ...

... екологични организации, читалища и местни общности, представители на науката и морското историческо наследство, заетите в сектор "Рибарство и аквакултури“, държавни институции, работещи в морската сфера. 


Многобройните избори които се проведоха в България през 2021 г

Многобройните избори които се проведоха в България през 2021 г ...

... за страната ни". Йотова посочи няколко консенсусни точки, върху които е поставена тази визия - връщането на държавността и на законността, демографската криза, образованието и здравеопазването.


Нямате нужда от човек в Българската банка за развитие  Задачата ни

Нямате нужда от човек в Българската банка за развитие  Задачата ни ...

... в Министерство на икономиката и индустрията.По време на заседанието на комисията стана ясно още, че Главната дирекция "Европейски фондове“ ще е към Министерство на иновациите и растежа.Съпруг публикува тежък пост във Фейсбук Влади Николов търси помощ

Съпруг публикува тежък пост във Фейсбук Влади Николов търси помощ ...

... си и им БЛАГОДАРЯ.Отиваме на битка...Един рицар коленичи пред вас и търси подкрепата Ви...за да Бъде.Който и колкото може...другите просто ни прегърнете за сила..."BG40STSA93000000157383ДСКВаня Захариева[email protected]Борис Джонсън няма да подаде оставка като премиер на Великобритания

Борис Джонсън няма да подаде оставка като премиер на Великобритания ...

... резиденции по време на блокирането. Обкръжението на Джонсън обещава преразглеждане на "културата на пиене" и възможността за оставки на редица висши служители", пишат британски издания.

Арсенал продължава да си изпълнява договорите Това каза вицепремиерът и

Арсенал продължава да си изпълнява договорите Това каза вицепремиерът и ...

... която ще разгледа приблизително 103 сделки. Ще се опитаме всичко, което е забавено заради тези политически събития, да наваксаме. Знаем какъв е проблемът, разтревожени сме“.Великобритания премахва изискването за задължителен зелен сертификат за бизнесите като

Великобритания премахва изискването за задължителен зелен сертификат за бизнесите като ...

... програма в цяла Европа. Балансираният подход вместо локдаун беше по-щадящ за икономиката ни. Многократно доказахме, че това правителство може да взима правилни решения, каза Джонсън.Десетки жители на няколко русенски села се събраха на площада

Десетки жители на няколко русенски села се събраха на площада ...

... има справедливи наказания за нападение над лекари.Районната прокуратура се самосезира по случая и задържа Венцислав Ангелов до 72 часа за хулиганство. Образувано е досъдебно производство.
Служители от РИОСВ Варна взеха участие в 46 ото среднозимно преброяване на

Служители от РИОСВ Варна взеха участие в 46 ото среднозимно преброяване на ...

... Информационната система към НСМСБР за последващо обобщаване и анализ. Данните от среднозимните преброявания на зимуващите водолюбиви птици се докладват ежегодно до международната организация Wetlands International.


При специализирана операция във връзка с разпространение на наркотични вещества

При специализирана операция във връзка с разпространение на наркотични вещества ...

... национално издирване, като обвиняем по друго досъдебно производство по чл.354 А от НК.По случая е образувано досъдебно производство и материалите са докладвани в Районна прокуратуратура.
Прокурорската колегия възстанови Сотир Цацаров като прокурор във Върховната касационна

Прокурорската колегия възстанови Сотир Цацаров като прокурор във Върховната касационна ...

... бил отнет. Той сам поиска бъде проверен от прокуратурата заради изказването на премиера Кирил Петков, който пръв съобщи за отнетия му достъп до класифицирана информация.


Приключи работата по подмяна на уличното осветление в район Младост

Приключи работата по подмяна на уличното осветление в район Младост ...

... Варна, Програма: BGENERGY "Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“. Процедура: BGENERGY-2.001 Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура - системи за външно изкуствено осветление на общините.


47 годишният Магапаса известен като мъжката половинка от дуета Мая и

47 годишният Магапаса известен като мъжката половинка от дуета Мая и ...

... голямата разлика във възрастта двамата влюбени изглеждат влюбени и щастливи на снимките в социалните мрежи.  Двойката и първородният им син посрещнаха празниците в България, писа "Телеграф“.


47 годишният Магапаса известен като мъжката половинка от дуета Мая и

47 годишният Магапаса известен като мъжката половинка от дуета Мая и ...

... голямата разлика във възрастта двамата влюбени изглеждат влюбени и щастливи на снимките в социалните мрежи.  Двойката и първородният им син посрещнаха празниците в България, писа "Телеграф“.


Работници на казанлъшката оръжейница Арсенал излязоха на протест с настояване

Работници на казанлъшката оръжейница Арсенал излязоха на протест с настояване ...

... изготвени и утвърдени списъци за работа.Предприетите действия са били съгласувани между ръководството на "Арсенал“ и двете синдикални организации в предприятието - КНСБ и КТ "Подкрепа“.