insmarket.bg Новини


Предложения по пректа могат да бъдат правени до 28 март

Предложения по пректа могат да бъдат правени до 28 март ...

... принципа на пропорционалност (съразмерност), при разработването и приемането на нормативните актове. Предложения по проекта могат да бъдат правени в 30-дневен срок, до 28.03.2019 г. включително.

Депутатите приеха процедурни правила за предлагане на кандидати за шеф

Депутатите приеха процедурни правила за предлагане на кандидати за шеф ...

... половината от гласовете на присъстващите народни представители. От своя страна от началото на март Караиванова преминава на работа в Европейската банка за възстановяване и развитие.
Той почина малко след като навърши 56 години Изненадващо тази

Той почина малко след като навърши 56 години Изненадващо тази ...

... стотици публикации в български и чужди издания по проблемите на Македония, Западните Балкани, армията, националната сигурност, реформите в службите за сигурност и българската военна история.


Единен информационен център скоростно ще обработва заснетите клипове Тайни полицейски

Единен информационен център скоростно ще обработва заснетите клипове Тайни полицейски ...

... МВР. А анализите сочат, че занижението е резултат от по-сериозния контрол на пътя, по-високите глоби и свалянето на регистрационните табели на колите при драстични нарушения.Компаниите в този сегмент регистрират ръст на премиите от едва

Компаниите в този сегмент регистрират ръст на премиите от едва ...

... за компаниите, предлагащи животозастраховане на служителите като част от тяхната вътрешна мотивация". През 2018 г. повечето животозастрахователни премии са били по договори от предишни години.10 минути от денонощието са най инфарктни Вижте кога Британски застрахователи анализираха

10 минути от денонощието са най инфарктни Вижте кога Британски застрахователи анализираха ...

... часове на курсистите в тъмната част на денонощието. Новите технологии отвличат шофьорите повече, в резултат на което растат и инцидентите  със смъртен изход по пътищата.
Заинтересованите лица могат да изпращат мнения по документа през следващите

Заинтересованите лица могат да изпращат мнения по документа през следващите ...

... нулевите стойности, се приема по-малкото от средноаритметичната стойност и стойността на медианата. Заинтересованите лица могат да изпращат писмени предложения и възражения до 20.03.2019 г. включително.С тях ще се поддържа системата за комуникация TETRA Девет

С тях ще се поддържа системата за комуникация TETRA Девет ...

... наблюдение, наемане на допълнителен брой гранично-полицейски служители, подобряване на условията за задържане на граждани на трети държави в регионалните дирекции на Министерството на вътрешните работи.Застрахованите се жалват основно по повод автомобилната Гражданска отговорност Броят

Застрахованите се жалват основно по повод автомобилната Гражданска отговорност Броят ...

... разясняване на законодателно положение или условия по застрахователните договори. Общо през миналата година са изпратени обезщетения за над 97 млн. гривни (около 3 млн. евро).


На европейските пазари работят 16 наши застрахователи и 41 брокери

На европейските пазари работят 16 наши застрахователи и 41 брокери ...

... действащите застрахователни посредници със седалище в Република България, заявили намерение да извършват дейност по застрахователно посредничество на територията на държави членки на ЕС, е 41. 


Основните причини за ПТП с товарни автомобили и автобуси са

Основните причини за ПТП с товарни автомобили и автобуси са ...

... на автомобилите. Проверките ще се осъществяват съвместно със служители на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация”. В проверките ще се включат служители на криминална и икономическа полиция.


Мегасделки трасираха пътя на големия ръст Глобалното финансиране на финтех

Мегасделки трасираха пътя на големия ръст Глобалното финансиране на финтех ...

... и InsurTech ще активират по-нататъшния инвестиционен ръст. Очаква се и изкуственият интелект и автоматизацията да останат горещи области на интерес от страна на технологичните инвеститори.Наградата се връчва за развиването и затвърждаването на миролюбивото сътрудничество

Наградата се връчва за развиването и затвърждаването на миролюбивото сътрудничество ...

... с указ за изключителните заслуги на министър-председателя Бойко Борисов за развиването и затвърждаването на миролюбивото сътрудничество и приятелските отношения между Република Сърбия и Република България.