duma.bg Новини

Футболпо Диема спорт 221 45 Арсенал Ливърпулпо Макс спорт 322 00

Футболпо Диема спорт 221 45 Арсенал Ливърпулпо Макс спорт 322 00 ...

... - Олимпиакоспо Макс спорт 219.00 Зенит - МонакоАвтомобилизъм21.00 Рали "Монте Карло"Хокей на лед4.00 Едмънтън - Флоридапо Евроспорт 1Биатлон15.15 СК в Антхолц (индивидуално, мъже)Тенис1.55 "Аустрелиън оупън"

Министърът на туризма Христо Проданов и посланика на Република Грузия

Министърът на туризма Христо Проданов и посланика на Република Грузия ...

... им пред българските граждани. Министър Проданов и посланика дискутираха и възможностите за осъществяване на журналистически турове в двете страни, както и бъдещи съвместни идеи и инициативи.


Продажбите на автомобили в ЕС спаднаха до ново дъно през

Продажбите на автомобили в ЕС спаднаха до ново дъно през ...

... производител на електромобили „Тесла“. Данните на ACEA не включват и разбивка по бензинови, дизелови и електрически автомобили, които се предоставят в отделен тримесечен доклад.Източник: БГНЕС

Работници на казанлъшката оръжейница Арсенал излязоха на протест с настояване

Работници на казанлъшката оръжейница Арсенал излязоха на протест с настояване ...

... и утвърдени списъци за работа. Предприетите действия са били съгласувани между ръководството на „Арсенал“ и двете синдикални организации в предприятието – КНСБ и КТ „Подкрепа“.Фирмите които извършват ремонт на трасето между граничния пункт Калотина

Фирмите които извършват ремонт на трасето между граничния пункт Калотина ...

... да санкционира фирмите за нарушаването му.Министър Гроздан Караджов се извинява на всички български и чуждестранни граждани, които са били принудени да пътуват по опасното трасе. Таня Глухчева специален пратеник на ДУМА в СкопиеС държавна церемония министър председателят

Таня Глухчева специален пратеник на ДУМА в СкопиеС държавна церемония министър председателят ...

... дата България първа призна Северна Македония за независима държава. Днес Кирил Петков е първият, който ни поздравява и посещава, след като беше избрано новото правителство.


Евгения МладеноваПрез последната седмица 10 16 януари новите регистрирани безработни са

Евгения МладеноваПрез последната седмица 10 16 януари новите регистрирани безработни са ...

... работещите структури, което е около 30 хил. души. През декември 5717 безработни от рисковите групи са назначени на субсидирани работни места, уточняват от Агенцията по заетостта. 


Специализираната прокуратура е образувала досъдебно производство за проведени от Министерството

Специализираната прокуратура е образувала досъдебно производство за проведени от Министерството ...

... производство за длъжностно престъпление. Разследването е възложено на следовател от отдел "Следствен", а на Агенцията за държавна финансова инспекция е разпоредено извършване на финансова инспекция.


Деси ВЕЛЕВАПовишаване на заплатите на учителите повече спорт за учениците

Деси ВЕЛЕВАПовишаване на заплатите на учителите повече спорт за учениците ...

... публикации, коментира министърът. През тази година ще започнат част от дейностите по Плана за възстановяване и устойчивост и по двете европейски програми за образование и наука. Годишната инфлация в България за декември 2021 г спрямо декември

Годишната инфлация в България за декември 2021 г спрямо декември ...

... наложените от правителствата ограничения за движение на хора и за икономически дейности, които не са от първостепенно значение, са засегнали тежко потребителските разходи на домакинствата.


Иска ми се икономическият растеж на България да стигне 5

Иска ми се икономическият растеж на България да стигне 5 ...

... инвеститори. Друго предизвикателство е подобряване на квалификацията на работната сила и активизиране на работата на търговските аташета на България за привличане на инвеститори в страната.