burgas24.bg Новини


Областният управител Стойко Танков проведе среща с генералния консул на

Областният управител Стойко Танков проведе среща с генералния консул на ...

... Гюзел бяха единодушни, че икономическите, културните и образователните връзки на регионално ниво между България и Турция са традиционно добри  и тяхното задълбочаване трябва да продължи.
Община Бургас помага и на други институции в Бургас да

Община Бургас помага и на други институции в Бургас да ...

... изграждане на фотоволтаична система, включваща мерки за оползотворяване на възобновяеми енергийни източници, които адаптират сградата към клас на енергопотребление "В“ и имат пряк екологичен ефект.


Служители от Пето районно управление – Бургас установили извършителката на

Служители от Пето районно управление – Бургас установили извършителката на ...

... в ж.к. "Изгрев". Крадлата е 54-годишна криминално проявена бургазлийка, която върнала откраднатия телефон. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.


Служители от Второ районно управление – Бургас са установили извършителката

Служители от Второ районно управление – Бургас са установили извършителката ...

... 32-годишна съседка на пострадалата, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатата парична сума. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.


Служители от Второ районно управление – Бургас са установили извършителката

Служители от Второ районно управление – Бургас са установили извършителката ...

... 32-годишна съседка на пострадалата, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатата парична сума. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.Областният управител Стойко Танков посети днес община Созопол където се

Областният управител Стойко Танков посети днес община Созопол където се ...

... партньорство между държавната и местната власт в решаването на проблеми на местната общественост, както и институционално съдействие за реализирането на важни за черноморските общини проекти.В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от отдел

В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от отдел ...

... около 300 лв. Бургазлията направил пълни самопризнания. Материалите по случаите са докладвани в Бургаска районна прокуратура. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава.


Клиентите на Националната агенция за приходите които все още нямат

Клиентите на Националната агенция за приходите които все още нямат ...

... контролиран пропускателен режим и да спазват необходимото отстояние. Обслужването се извършва при строго спазване на въведените допълнителни мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията.

Атрактивно клипче с послание за по отговорно отношение към морето е

Атрактивно клипче с послание за по отговорно отношение към морето е ...

... екологичният статус на морските води в Бургаския залив и повишаване на обществената информираност, самосъзнание и отговорност на гражданите за намаляване и предотвратяване на морските отпадъци.След отпадане на мораториума не очаквам скок на цените на

След отпадане на мораториума не очаквам скок на цените на ...

... има много сериозни проблеми пред желаещите да изградят фотоволтаични централи. Има много административни пречки пред изграждането им, които незабавно трябва да бъдат премахнати", коментира Казаджиев.