blitz.bg Новини


Не са изхарчени авансите По вече работени обекти са върнати

Не са изхарчени авансите По вече работени обекти са върнати ...

... искания". Председателят на Браншовата камара "Пътища" беше категоричен, че исканията им не са политически: "Единственото ни политическо искане беше за оставка на министър Виолета Комитова".


Сега трябват конкретни и работещи решения а не лозунги и клишета

Сега трябват конкретни и работещи решения а не лозунги и клишета ...

... с всички средства, но джендър идеология и политики срещу семейните ценности - не. Това противоречи на българската Конституция, на българската народопсихология и българските традиции.  


Коалиция БСП за България сключи споразумение с АБВ за съвместно участие в

Коалиция БСП за България сключи споразумение с АБВ за съвместно участие в ...

... сме готови с предложение за бюджет", каза той. В дългосрочен план Зафиров допълни, че левицата залага на пакет от законопроекти, касаещи социалната политика, доходите, образованието. 
Лекарите нарекоха популярната тенденция TikTok сред младите хора животозастрашаваща съобщава

Лекарите нарекоха популярната тенденция TikTok сред младите хора животозастрашаваща съобщава ...

... скалпа си и да предизвикате всякакви инфекции. Ще увредите и космените фоликули и това може да доведе до частично оплешивяване“, подчерта експертът.Превод: БЛИЦ    Като астрологични предпоставки колкото и странно да звучи в нашата

Като астрологични предпоставки колкото и странно да звучи в нашата ...

... предпочетения от тях кандидат. Такива са естествените планетарни заложби, а очевидно успяха и блестящо да неутрализират изтичането на гласове от партията чрез манипулиран машинен вот.


Кандидатът за президент проф Анастас Герджиков и кандидатът за вицепрезидент

Кандидатът за президент проф Анастас Герджиков и кандидатът за вицепрезидент ...

... да има страната при стабилно управление и силно обединение, за да може борбата за просперираща държава да стане факт. Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ

В канала The Fast Lane Truck в YouTube е публикуван

В канала The Fast Lane Truck в YouTube е публикуван ...

... е публикуван видеоклип, в който се сравняват два популярни високопроходими автомобила - руската "Буханка" и Jeep Wrangler. Автомобилите са изпитани в офроуд условия: машините преминават през дълбоки локви и каменисти трудни склонове. 


След епична музикална битка със Самураят Малинката стана петата маска

След епична музикална битка със Самураят Малинката стана петата маска ...

... която падна в третия сезон на „Маскираният певец“. Панелът отново отбеляза попадение, когато под атрактивния костюм се оказа талантлива изпълнителка, която на последния лайф бе разконспирирана.След умишленото бездействие на правителството корабът Vera Su предизвика екологична

След умишленото бездействие на правителството корабът Vera Su предизвика екологична ...

... всички!", добави Кралев във "Фейсбук".   След умишленото бездействие на правителството корабът “Vera Su” предизвика екологична катастрофа. Товарът е мокър и... Публикувахте от в   Героят в инцидента заснет от камера за видеонаблюдение извършва поредица от

Героят в инцидента заснет от камера за видеонаблюдение извършва поредица от ...

... шофьорът беше закрепил автомобила малко по-прецизно върху каросерията на евакуатора си и беше проверил всичко още веднъж. Може да се напише дори наръчник, свързан с грешките, допуснати при произшествието.